آشپزی

غذا در زمان و مکان: انجمن تاریخی آمریکا همراه با تاریخچه غذا

Food in Time and Place : the American Historical Association Companion to Food History

دانلود کتاب Food in Time and Place : the American Historical Association Companion to Food History (به فارسی: غذا در زمان و مکان: انجمن تاریخی آمریکا همراه با تاریخچه غذا) نوشته شده توسط «Albala – Ken – Chaplin – Joyce E. – Freedman – Paul H»


اطلاعات کتاب غذا در زمان و مکان: انجمن تاریخی آمریکا همراه با تاریخچه غذا

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: University of California Press

نویسنده: Albala – Ken – Chaplin – Joyce E. – Freedman – Paul H

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 421

حجم فایل: 1.74 مگابایت

کد کتاب: 0520959345 , 9780520959347

توضیحات کتاب غذا در زمان و مکان: انجمن تاریخی آمریکا همراه با تاریخچه غذا

غذا و آشپزی موضوعات مهمی برای مورخان در بسیاری از زمینه های مطالعاتی است. به هر حال غذا یکی از اساسی ترین نیازهای بشر و بخش اساسی تاریخ اجتماعی و فرهنگی است. موضوعاتی مانند قحطی، تامین غذا، تغذیه و بهداشت عمومی توسط مورخان متخصص در هر دوره و هر ملتی مورد توجه قرار می‌گیرد.

غذا در زمان و مکان مروری بی‌سابقه از وضعیت ارائه می‌کند. تحقیق تاریخی در مورد غذا، تایید شده توسط انجمن تاریخی آمریکا، که به خوانندگان درک وسیعی از لحاظ جغرافیایی، زمانی، و موضعی از فرهنگ های غذایی ارائه می دهد – از جوامع مدیترانه باستان و قرون وسطی تا فرانسه و تسلط آن بر غذاهای عالی. معلمان، دانش‌آموزان و دانش‌پژوهان تاریخ غذا از پوشش موضوعات مختلف، مانند انتقال محصولات، تسخیر، استعمار، مهاجرت، و اشکال مدرن جهانی‌شدن قدردانی خواهند کرد.


Food and cuisine are important subjects for historians across many areas of study. Food, after all, is one of the most basic human needs and a foundational part of social and cultural histories. Such topics as famines, food supply, nutrition, and public health are addressed by historians specializing in every era and every nation.

Food in Time and Place delivers an unprecedented review of the state of historical research on food, endorsed by the American Historical Association, providing readers with a geographically, chronologically, and topically broad understanding of food cultures—from ancient Mediterranean and medieval societies to France and its domination of haute cuisine. Teachers, students, and scholars in food history will appreciate coverage of different thematic concerns, such as transfers of crops, conquest, colonization, immigration, and modern forms of globalization.

دانلود کتاب «غذا در زمان و مکان: انجمن تاریخی آمریکا همراه با تاریخچه غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید