آشپزی

غذا در قرون وسطی (غذا در طول تاریخ)

Food in Medieval Times (Food through History)

دانلود کتاب Food in Medieval Times (Food through History) (به فارسی: غذا در قرون وسطی (غذا در طول تاریخ)) نوشته شده توسط «Melitta Weiss Adamson»


اطلاعات کتاب غذا در قرون وسطی (غذا در طول تاریخ)

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Greenwood

نویسنده: Melitta Weiss Adamson

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 284

حجم فایل: 1.22 مگابایت

کد کتاب: 0313321477 , 9780313321474

توضیحات کتاب غذا در قرون وسطی (غذا در طول تاریخ)

دانش آموزان و سایر خوانندگان در مورد مواد غذایی رایج موجود، نحوه پختن، خوردن و نوشیدن آن ها، نحوه پخت و پز، خوردن و نوشیدن آن ها، نحوه پذیرایی و جشن های کلاس های مختلف، و محدودیت هایی که برای سلامتی و ایمان رعایت می کنند، یاد خواهند گرفت. دلایل اطلاعات جالبی مانند غذای تقلیدی، طنز آشپزخانه و ایده های پزشکی ارائه شده است. بسیاری از دستور العمل‌ها و نقل‌قول‌های دوره‌ای، روایت را تقویت می‌کنند.

این کتاب از منابع مختلف دوره‌ای از جمله ادبیات، کتاب‌های حساب، کتاب‌های آشپزی، متون مذهبی، باستان‌شناسی، و هنر استفاده می‌کند. . در آن زمان غذا یک نماد وضعیت بود، و قوانین خلاصه تعریف می‌کردند که یک فرد از یک طبقه خاص چه چیزی می‌تواند بخورد. توده ها عوامل یکسان کننده ممکن است سختگیری های مذهبی و بیماری هایی مانند طاعون ببونیک باشد که همه آنها در اینجا به تفصیل آمده است.


Students and other readers will learn about the common foodstuffs available, how and what they cooked, ate, and drank, what the regional cuisines were like, how the different classes entertained and celebrated, and what restrictions they followed for health and faith reasons. Fascinating information is provided, such as on imitation food, kitchen humor, and medical ideas. Many period recipes and quotations flesh out the narrative.

The book draws on a variety of period sources, including as literature, account books, cookbooks, religious texts, archaeology, and art. Food was a status symbol then, and sumptuary laws defined what a person of a certain class could eat—the ingredients and preparation of a dish and how it was eaten depended on a person’s status, and most information is available on the upper crust rather than the masses. Equalizing factors might have been religious strictures and such diseases as the bubonic plague, all of which are detailed here.

دانلود کتاب «غذا در قرون وسطی (غذا در طول تاریخ)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید