آشپزی

غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال

Food in Jars: Preserving in Small Batches Year-Round

دانلود کتاب Food in Jars: Preserving in Small Batches Year-Round (به فارسی: غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال) نوشته شده توسط «Marisa McClellan»


اطلاعات کتاب غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Running Press

نویسنده: Marisa McClellan

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 240

حجم فایل: 4.64 مگابایت

کد کتاب: 0762441437 , 9780762441433

توضیحات کتاب غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال

Marisa McClellan، وبلاگ نویس محبوب مواد غذایی، شما را با انواع غذاها در شیشه ها آشنا می کند و طعم همه فصول را برای بعد ذخیره می کند. مواد اولیه مانند مربا و ژله با ترشی، چاتنی، کنسرو، میوه کامل، سس گوجه فرنگی، سالسا، مارمالاد، کره آجیل، چاشنی و غیره همراه است. دسته‌های کوچک آن‌ها را برای یک تازه‌کار کنسرو کار آسان می‌کند و طعم دانه‌های وانیل، مریم گلی و فلفل باعث می‌شود که پارازیت‌های با تجربه‌تر برای خرید بیشتر بازگردند. در بهار مقداری مربای زردآلو و شربت ریواس را امتحان کنید و سپس در تابستان سعی کنید با کره زغال اخته و هلو سالسا را ​​امتحان کنید. لوبیا شوم و گل کلم ترشی تند در پاییز حلقه می زنند، در حالی که مارمالاد سه مرکبات و سس کچاپ زغال اخته منادی زمستان هستند.

داستان های مربای شاه توت وحشی و مارمالاد لیموی کالیفرنیایی مایر از دوران کودکی مک کللان خواندن را به همان اندازه که هست لذت بخش می کند. خوشمزه – لذیذ؛ غذای کنسرو شده خانگی او – که از نسل‌های “غذاهای” اصلی آموخته شده است – در بیش از 100 دستور غذا، روح و بدن را تغذیه می‌کند.


Popular food blogger Marisa McClellan takes you through all manner of food in jars, storing away the tastes of all seasons for later. Basics like jams and jellies are accompanied by pickles, chutneys, conserves, whole fruit, tomato sauces, salsas, marmalades, nut butters, seasonings, and more. Small batches make them easy projects for a canning novice to tackle, and the flavors of vanilla bean, sage, and pepper will keep more experienced jammers coming back for more. Sample some Apricot Jam and Rhubarb Syrup in the spring, and then try your hand at Blueberry Butter and Peach Salsa in the summer; Dilly Beans and Spicy Pickled Cauliflower ring in the fall, while Three-Citrus Marmalade and Cranberry Ketchup are the harbingers of winter.

Stories of wild blackberry jam and California Meyer lemon marmalade from McClellan’s childhood make for a read as pleasurable as it is delicious; her home-canned food—learned from generations of the original “foodies”—feeds the soul as well as the body in more than 100 recipes.

دانلود کتاب «غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید