دانلود کتاب Food in Jars: Preserving in Small Batches Year-Round (به فارسی: غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال) نوشته شده توسط «Marisa McClellan»
اطلاعات کتاب غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Running Press
نویسنده: Marisa McClellan
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 240
حجم فایل: 4.64 مگابایت
کد کتاب: 0762441437 , 9780762441433
توضیحات کتاب غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال
Marisa McClellan، وبلاگ نویس محبوب مواد غذایی، شما را با انواع غذاها در شیشه ها آشنا می کند و طعم همه فصول را برای بعد ذخیره می کند. مواد اولیه مانند مربا و ژله با ترشی، چاتنی، کنسرو، میوه کامل، سس گوجه فرنگی، سالسا، مارمالاد، کره آجیل، چاشنی و غیره همراه است. دستههای کوچک آنها را برای یک تازهکار کنسرو کار آسان میکند و طعم دانههای وانیل، مریم گلی و فلفل باعث میشود که پارازیتهای با تجربهتر برای خرید بیشتر بازگردند. در بهار مقداری مربای زردآلو و شربت ریواس را امتحان کنید و سپس در تابستان سعی کنید با کره زغال اخته و هلو سالسا را امتحان کنید. لوبیا شوم و گل کلم ترشی تند در پاییز حلقه می زنند، در حالی که مارمالاد سه مرکبات و سس کچاپ زغال اخته منادی زمستان هستند.
داستان های مربای شاه توت وحشی و مارمالاد لیموی کالیفرنیایی مایر از دوران کودکی مک کللان خواندن را به همان اندازه که هست لذت بخش می کند. خوشمزه – لذیذ؛ غذای کنسرو شده خانگی او – که از نسلهای “غذاهای” اصلی آموخته شده است – در بیش از 100 دستور غذا، روح و بدن را تغذیه میکند.
Stories of wild blackberry jam and California Meyer lemon marmalade from McClellan’s childhood make for a read as pleasurable as it is delicious; her home-canned food—learned from generations of the original “foodies”—feeds the soul as well as the body in more than 100 recipes.
دانلود کتاب «غذا در کوزه ها: نگهداری در دسته های کوچک در تمام طول سال»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.