آشپزی

مواد غذایی DIY: چگونه همه چیز را خودتان درست کنید: سوسیس تا سالمون دودی، خمیر ترش تا جین، بیکن تا نان

Food DIY: How to Make Your Own Everything: sausages to smoked salmon, sourdough to sloe gin, bacon to buns

دانلود کتاب Food DIY: How to Make Your Own Everything: sausages to smoked salmon, sourdough to sloe gin, bacon to buns (به فارسی: مواد غذایی DIY: چگونه همه چیز را خودتان درست کنید: سوسیس تا سالمون دودی، خمیر ترش تا جین، بیکن تا نان) نوشته شده توسط «Tim Hayward»


اطلاعات کتاب مواد غذایی DIY: چگونه همه چیز را خودتان درست کنید: سوسیس تا سالمون دودی، خمیر ترش تا جین، بیکن تا نان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Penguin Books Ltd

نویسنده: Tim Hayward

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 384

حجم فایل: 125.81 مگابایت

کد کتاب: 0241341574 , 9780241341575

توضیحات کتاب مواد غذایی DIY: چگونه همه چیز را خودتان درست کنید: سوسیس تا سالمون دودی، خمیر ترش تا جین، بیکن تا نان

‘هشدار: حاوی تصاویر گرافیکی وسوسه انگیز از گوشت’ Esquire

“این وسیله ای است برای پاشیدن از طریق استفاده مداوم” Harper’s Bazaar

Tim Hayward’s Food DIY – اولین کتابچه راهنمای جامع برای آشپز DIY.

در سال‌های اخیر، در بسیاری از نقاط جهان، مردم شروع به رد کردن مواد غذایی خریده‌شده در فروشگاه کرده‌اند و خودشان هم به تولید آن می‌پردازند. جنبش غذای DIY در حال گسترش است.

اما چرا DIY؟ از آنجا که سرگرم کننده، ماجراجویی، صرفه جویی است، راهی عالی برای کثیف کردن دست هایتان به طرز باشکوهی است، و از آنجا که در زمانی که مهارت هایی مانند پخت، نگهداری و درمان برای همیشه در خطر از بین رفتن هستند، یادگیری نحوه کار کردن همه چیز مهم تر از همیشه است. . مهمتر از همه، وقتی خودتان این کار را انجام می دهید، می توانید مطمئن شوید که تمام غذایی که می خورید کاملاً خوشمزه است.

در Food DIY، تیم هیوارد، سردبیر مجله تاثیرگذار مواد غذایی Fire & چاقوها و DIYer مشتاق، به شما نشان می دهد:

– چگونه خودتان کره و پنیر، جین اسلو، پودینگ سوت و خرچنگ گلدانی درست کنید.

– نحوه سیگار کشیدن، و درمان ماهی و گوشت، برساولا و بوروورها با هوا خشک، و همچنین
ترشی ماهی، شکار و سبزیجات.

– او اسرار ترین ها و فاگوت ها، نان و نان ها، و همچنین نحوه تف کردن یک بره کامل، پخت صدف در چرخ دستی، دود کردن ماهی قزل آلا در کمد ورزش و سرخ کردن بوقلمون در فضای باز را توضیح می دهد. br>

– او به شما یاد می دهد که چگونه غذای آماده خود را درست کنید: از اردک خوشمزه پکن و مرغ سوخاری گرفته تا دونر کباب و کاپوچینوی صبحگاهی شما.

«راهنمای عالی برای همه چیز، از گوشت گاو نمکی گرفته تا گراوادلاکس، از طریق ژرکی، ترشیجات و اسلو جین» فهرست کوتاه

“اگر روی یک کیک خوک عالی با یک لایه ژله ای مناسب خیال پردازی کنید و هر کدام از نسخه های دلخواه را برش دهید تا ناامید شوید، پاسخ اینجاست” Independent

مایکل پولان «اگر کتاب «پخته شده» را دوست دارید، و حتی اگر دوست نداشتید، کتاب جدید تیم هیوارد را که قول می‌دهد یک کلاسیک DIY باشد، ببینید.

همانطور که تیم هیوارد با کتاب جدید خود ثابت می‌کند، ساختن همه چیز برای خودتان بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید و بسیار سرگرم‌کننده است. . . الهام بخش عالی برای هر کسی که هنر تولید غذای خوب را ارج می نهد


‘Warning: contains tantalising graphic depictions of meat’ Esquire

‘This is a tome to splatter through constant use’ Harper’s Bazaar

Tim Hayward’s Food DIY – the first comprehensive manual for the DIY cook.

Over recent years, across much of the world, people have started rejecting shop bought food and are getting into making it themselves. The DIY food movement is spreading.

But why DIY? Because it’s fun, an adventure, thrifty, a great way to get your hands gloriously dirty, and because at a time when skills like baking, preserving and curing are in danger of being lost forever, it’s more important than ever to learn how things work. Most importantly though, when you do it yourself you can make sure that all the food you eat is absolutely delicious.

In Food DIY, Tim Hayward, editor of influential food magazine Fire & Knives and enthusiastic DIYer, will show you:

– How to make your own butter and cheese, sloe gin, suet pudding and potted lobster.

– How to smoke, and cure fish and meats, air-dry bresaola and boerwoers, as well as
pickle fish, game and vegetables.

– He’ll explain the mysteries of terrines and faggots, bread and buns, as well how to spit-roast a whole lamb, make a clam bake in a wheelbarrow, smoke a salmon in a gym locker and deep fry a turkey outdoors.

– He’ll teach you how to make your own takeaway: from delicious Peking duck and fried chicken to doner kebab and your morning cappuccino.

‘The perfect guide to everything from salt beef to gravadlax, through jerkey, pickles and sloe gin’ Shortlist

‘If you fantasise over the perfect pork pie with a proper jelly layer and cut into each deli-bought version only to be disappointed, here is the answer’ Independent

‘If you like Cooked, and even if you didn’t, check out Tim Hayward’s new book, which promises to be a DIY classic’ Michael Pollan

‘As ‘Urban Food DIY-er’ Tim Hayward proves with his new book, making your own everything is much easier than you might think and a whole lot of fun . . . excellent inspiration for anyone who cherishes the art of producing good food’ Psychologies

دانلود کتاب «مواد غذایی DIY: چگونه همه چیز را خودتان درست کنید: سوسیس تا سالمون دودی، خمیر ترش تا جین، بیکن تا نان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید