گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

یکپارچگی زنجیره غذایی: رویکردی جامع به قابلیت ردیابی، ایمنی، کیفیت و اصالت مواد غذایی

Food Chain Integrity: A Holistic Approach to Food Traceability, Safety, Quality, and Authenticity

دانلود کتاب Food Chain Integrity: A Holistic Approach to Food Traceability, Safety, Quality, and Authenticity (به فارسی: یکپارچگی زنجیره غذایی: رویکردی جامع به قابلیت ردیابی، ایمنی، کیفیت و اصالت مواد غذایی) نوشته شده توسط «J Hoorfar – K Jordan – Teagasc – F Butler – R Prugger»


اطلاعات کتاب یکپارچگی زنجیره غذایی: رویکردی جامع به قابلیت ردیابی، ایمنی، کیفیت و اصالت مواد غذایی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Woodhead Publishing

نویسنده: J Hoorfar – K Jordan – Teagasc – F Butler – R Prugger

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 366

حجم فایل: 2.13 مگابایت

کد کتاب: 0857090682 , 9780857090683

توضیحات کتاب یکپارچگی زنجیره غذایی: رویکردی جامع به قابلیت ردیابی، ایمنی، کیفیت و اصالت مواد غذایی

بهبود یکپارچگی زنجیره غذایی – اطمینان از اینکه غذا قابل ردیابی، ایمن برای خوردن، با کیفیت بالا و اصیل است – نیازمند ابزارهای تشخیصی جدید، پیاده سازی سیستم های اطلاعاتی جدید و ورودی همه شرکت کنندگان در زنجیره غذایی است. یکپارچگی زنجیره غذایی تحقیقات کلیدی در این زمینه سریع و چگونگی استفاده از آن را برای بهبود ارائه غذا به مصرف کننده بررسی می کند. فصل‌های بخش 1، تحولات در قابلیت ردیابی مواد غذایی، مانند «ردیابی زیستی» غذا، و روش‌های پیشگیری از بیوتروریسم غذایی را مرور می‌کنند. پس از این، بخش 2 بر تحولات در ایمنی مواد غذایی و مدیریت کیفیت تمرکز دارد. موضوعات تحت پوشش عبارتند از پیشرفت در درک رفتار پاتوژن، کنترل ویروس های منتقله از غذا، رتبه بندی خطر و نقش خوراک دام در ایمنی مواد غذایی. فصل‌های قسمت 3 جنبه‌های ضروری اصالت غذا، از قابلیت ردیابی ارگانیسم‌های اصلاح‌شده ژنتیکی در زنجیره‌های تامین تا روش‌های جدید برای نشان دادن منشاء غذا را بررسی می‌کنند. در نهایت، بخش 4 بر دیدگاه های مصرف کننده در مورد یکپارچگی زنجیره غذایی و روندهای آینده تمرکز دارد.


Improving the integrity of the food chain – making certain that food is traceable, safe to eat, high quality and genuine – requires new diagnostic tools, the implementation of novel information systems and input from all food chain participants. Food chain integrity reviews key research in this fast-moving area and how it can be applied to improve the provision of food to the consumer. Chapters in part 1 review developments in food traceability, such as food ‘biotracing’, and methods to prevent food bioterrorism. Following this, part 2 focuses on developments in food safety and quality management. Topics covered include advances in understanding of pathogen behavior, control of foodborne viruses, hazard ranking and the role of animal feed in food safety. Chapters in part 3 explore essential aspects of food authenticity, from the traceability of genetically modified organisms in supply chains to new methods to demonstrate food origin. Finally, part 4 focuses on consumer views on food chain integrity and future trends.

دانلود کتاب «یکپارچگی زنجیره غذایی: رویکردی جامع به قابلیت ردیابی، ایمنی، کیفیت و اصالت مواد غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید