دانلود کتاب Food and Eating in Medieval Europe (به فارسی: غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی) نوشته شده توسط «Martha Carlin – Joel T. Rosenthal»
اطلاعات کتاب غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – طراحی داخلی و دکوراسیون
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Hambledon & London
نویسنده: Martha Carlin – Joel T. Rosenthal
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 203
حجم فایل: 12.11 مگابایت
کد کتاب: 1852851481 , 9781852851484
توضیحات کتاب غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی
پروفسورهای کارلین و روزنتال باید به خاطر کاوش گسترده آنها در مورد موضوعی که ما اغلب آن را بدیهی می دانیم ستایش کرد – خوردن غذا روی میز و خوردن آن. از “فست فود و استانداردهای زندگی شهری در انگلستان قرون وسطی” تا “آدم خواری به عنوان جنبه ای از قحطی در دو تواریخ انگلیسی”، این نگاهی علمی است به این که چگونه فرهنگ دیگری به غذا و خوردن نزدیک می شود. من نتوانستم این کتاب را زمین بگذارم. متوجه شدم که باید بدانم “آیا دهقانان واقعاً در انگلستان قرون وسطی گرسنگی می کشیدند؟” و شیفته “Driven by Drink؟ Ale Consumption and Agrarian Economy of the London Region”. و من هنوز هم می خواهم بدانم که چگونه “از مایکلماس 1412 تا مایکلماس 1413 آلیس دی براین بیش از 16500 وعده غذایی را در خانه عمارت اکتون خود سرو کرد”. در این کتاب مطالب زیادی در مورد آشپزی و تاریخ و اقتصاد بسیار بیشتر است، اما در نهایت درباره مردم است.
دانلود کتاب «غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.