خانه داری، اوقات فراغت

غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی

Food and Eating in Medieval Europe

دانلود کتاب Food and Eating in Medieval Europe (به فارسی: غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی) نوشته شده توسط «Martha Carlin – Joel T. Rosenthal»


اطلاعات کتاب غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – طراحی داخلی و دکوراسیون

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Hambledon & London

نویسنده: Martha Carlin – Joel T. Rosenthal

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 203

حجم فایل: 12.11 مگابایت

کد کتاب: 1852851481 , 9781852851484

توضیحات کتاب غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی

پروفسورهای کارلین و روزنتال باید به خاطر کاوش گسترده آنها در مورد موضوعی که ما اغلب آن را بدیهی می دانیم ستایش کرد – خوردن غذا روی میز و خوردن آن. از “فست فود و استانداردهای زندگی شهری در انگلستان قرون وسطی” تا “آدم خواری به عنوان جنبه ای از قحطی در دو تواریخ انگلیسی”، این نگاهی علمی است به این که چگونه فرهنگ دیگری به غذا و خوردن نزدیک می شود. من نتوانستم این کتاب را زمین بگذارم. متوجه شدم که باید بدانم “آیا دهقانان واقعاً در انگلستان قرون وسطی گرسنگی می کشیدند؟” و شیفته “Driven by Drink؟ Ale Consumption and Agrarian Economy of the London Region”. و من هنوز هم می خواهم بدانم که چگونه “از مایکلماس 1412 تا مایکلماس 1413 آلیس دی براین بیش از 16500 وعده غذایی را در خانه عمارت اکتون خود سرو کرد”. در این کتاب مطالب زیادی در مورد آشپزی و تاریخ و اقتصاد بسیار بیشتر است، اما در نهایت درباره مردم است.


Professors Carlin and Rosenthal are to be commended for their wide-ranging exploration of a subject we too often take for granted – getting food to the table and eating it. From the fascinating “Fast Food and Urban Living Standards in Medieval England” to the the grisly “Cannibalism as an Aspect of Famine in Two English Chronicles”, this is a scholarly look at how another culture approached meals and eating. I could not put this book down. I found myself needing to know “Did the Peasants Really Starve in Medieval England?” and enthralled by “Driven by Drink? Ale Consumption and the Agrarian Economy of the London Region”. And I still want to know how “From Michaelmas 1412 to Michaelmas 1413 Alice de Bryene served more than 16,500 meals at her Acton manor house”. There’s a lot about cooking in this book, and a lot more about history and economics, but it’s eventually about people.

دانلود کتاب «غذا و خوردن در اروپای قرون وسطی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید