دانلود کتاب Flour Water Salt Yeast: The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza (به فارسی: مخمر نمک آب آرد: اصول نان و پیتزا صنعتگر) نوشته شده توسط «Ken Forkish»
اطلاعات کتاب مخمر نمک آب آرد: اصول نان و پیتزا صنعتگر
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Ken Forkish
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 272
حجم فایل: 26.83 مگابایت
کد کتاب: 160774273X , 9781607742739
توضیحات کتاب مخمر نمک آب آرد: اصول نان و پیتزا صنعتگر
از تحسینشدهترین و محبوبترین نانوای پورتلند، این راهنمای پخت ضروری است که حاوی دستور العملهایی برای نانها و پیتزاهای کلاس جهانی و برنامههای متنوعی است که برای نانوای خانگی مناسب است.
چیزهای کمی رضایتبخشتر از گاز زدن به یک تکه نان کاملاً پخته شده، از بیرون، نرم و لطیفتر است. برای کن فورکیش، نانوای مستقر در پورتلند، نان خوب درست شده چیزی بیش از یک لذت است – این اشتیاق است که او را به ایجاد برخی از بهترین و مورد ستایش ترین نان ها و پیتزاهای کشور سوق داده است.
در مخمر نمک آب آرد، فورکیش کاردستی وسواس گونه خود را به تعداد زیادی دستور پخت بول های روستایی و پیتزاهای سبک ناپلی ترجمه می کند که همگی برای نانوایان خانگی مناسب هستند. فورکیش همه دستور العمل ها را در اجاق خانگی خود توسعه داده و آزمایش کرده است، و فرمول های بی عیب و نقص و دستورالعمل های واضح او منجر به نان ها و پیتزاهای صنعتی با کیفیتی می شود که در برابر آن هایی که در بهترین نانوایی ها در همه جا فروخته می شوند، مقاومت می کنند.
اگر یک نانوایی کاملا مبتدی یا جدی هستید، آرد نمک آردتغذیه ای دارد که با سطح مهارت و محدودیت های زمانی شما مطابقت دارد: با یک خمیر صاف شروع کنید و تا زمان شام نان تازه آماده کنید، یا قبل از آن کاوش کنید. -با نانی که از بیگا یا پولیش استفاده می کند تخمیر می شود. اگر آماده هستید که پخت خود را به مرحله بعدی ببرید، راهنمای گام به گام فورکیش برای تهیه یک پیش غذا فقط با آرد و آب را دنبال کنید و از پیچیدگی خوشمزه نان خمیر شده طبیعی خود شگفت زده شوید. دوستداران پیتزا می توانند با انواع خمیرها و سس ها آزمایش کنند تا با استفاده از یک سنگ پیتزا یا یک تابه چدنی، پای کاملی ایجاد کنند.
مخمر نمک آب آرد چیزی بیش از مجموعه ای از دستور العمل ها برای نان و پیتزای شگفت انگیز است — آموزش کامل پخت را با توضیح کامل و در عین حال قابل دسترس در مورد ابزارها و تکنیک هایی ارائه می دهد. نان صنعتگر را متمایز کنید حاوی آموزش درصد نانواها، توصیه هایی برای دستکاری نسبت مواد تشکیل دهنده برای ایجاد خمیرهای سفارشی، نکاتی برای تطبیق برنامه پخت نان متناسب با زندگی روزمره شما، و یک فصل کامل که فرآیند تولید لواین را ابهام می کند، مخمر نمک آب آرد است. منبعی ضروری برای نانوایانی که می خواهند نان روزانه خود را نان استثنایی درست کنند.
There are few things more satisfying than biting into a freshly made, crispy-on-the-outside, soft-and-supple-on-the-inside slice of perfectly baked bread. For Portland-based baker Ken Forkish, well-made bread is more than just a pleasure—it is a passion that has led him to create some of the best and most critically lauded breads and pizzas in the country.
In Flour Water Salt Yeast, Forkish translates his obsessively honed craft into scores of recipes for rustic boules and Neapolitan-style pizzas, all suited for the home baker. Forkish developed and tested all of the recipes in his home oven, and his impeccable formulas and clear instructions result in top-quality artisan breads and pizzas that stand up against those sold in the best bakeries anywhere.
Whether you’re a total beginner or a serious baker, Flour Water Salt Yeast has a recipe that suits your skill level and time constraints: Start with a straight dough and have fresh bread ready by supper time, or explore pre-ferments with a bread that uses biga or poolish. If you’re ready to take your baking to the next level, follow Forkish’s step-by-step guide to making a levain starter with only flour and water, and be amazed by the delicious complexity of your naturally leavened bread. Pizza lovers can experiment with a variety of doughs and sauces to create the perfect pie using either a pizza stone or a cast-iron skillet.
Flour Water Salt Yeast is more than just a collection of recipes for amazing bread and pizza—it offers a complete baking education, with a thorough yet accessible explanation of the tools and techniques that set artisan bread apart. Featuring a tutorial on baker’s percentages, advice for manipulating ingredients ratios to create custom doughs, tips for adapting bread baking schedules to fit your day-to-day life, and an entire chapter that demystifies the levain-making process, Flour Water Salt Yeast is an indispensable resource for bakers who want to make their daily bread exceptional bread.
دانلود کتاب «مخمر نمک آب آرد: اصول نان و پیتزا صنعتگر»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.