دانلود کتاب Flavor, Fragance, and Odor Analysis (Ray Marsili) (Marcel Dekker, by polyto (به فارسی: تجزیه و تحلیل طعم، عطر و بو (ری مارسیلی) (مارسل دکر، توسط پولتو))
اطلاعات کتاب تجزیه و تحلیل طعم، عطر و بو (ری مارسیلی) (مارسل دکر، توسط پولتو)
موضوع اصلی: ستاره شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 438
حجم کتاب: 39 مگابایت
دانلود کتاب «تجزیه و تحلیل طعم، عطر و بو (ری مارسیلی) (مارسل دکر، توسط پولتو)»