آشپزی

راهنمای میدانی گیاهان و ادویه جات ترشی جات: نحوه شناسایی، انتخاب و استفاده تقریباً هر ادویه در بازار

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at the Market

دانلود کتاب Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at the Market (به فارسی: راهنمای میدانی گیاهان و ادویه جات ترشی جات: نحوه شناسایی، انتخاب و استفاده تقریباً هر ادویه در بازار) نوشته شده توسط «Aliza Green»


اطلاعات کتاب راهنمای میدانی گیاهان و ادویه جات ترشی جات: نحوه شناسایی، انتخاب و استفاده تقریباً هر ادویه در بازار

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Quirk Books

نویسنده: Aliza Green

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 384

حجم فایل: 38.30 مگابایت

کد کتاب: 1594748454 , 9781594748455

توضیحات کتاب راهنمای میدانی گیاهان و ادویه جات ترشی جات: نحوه شناسایی، انتخاب و استفاده تقریباً هر ادویه در بازار

راهنمای میدانی گیاهان و amp; ادویه‌ها روش آشپزی شما را برای همیشه تغییر خواهند داد. با این راهنمای عملی – شامل عکس‌های تمام رنگی از بیش از 200 گیاه مختلف، ادویه‌ها و مخلوط ادویه‌ها – دیگر هرگز از مجموعه گسترده ادویه‌های موجود مرعوب یا گیج نخواهید شد.

یاد بگیرید که تفاوت‌های بین ادویه‌ها را تشخیص دهید. انواع ریحان، رنگ‌های مختلف دانه‌های کنجد، انواع شکر و نمک و حتی نحوه تشخیص رب‌های ادویه‌ای مانند ژوگ، هریسا و آچیوت. هر ورودی دارای تاریخچه اولیه گیاه یا ادویه است (زعفران قبلاً بیشتر از طلا ارزش داشت!)، فصل آن (در صورت وجود)، نکات انتخاب و آماده سازی، دستور پخت چاشنی، و برخی از ترکیب های طعم پیشنهادی. کامل با بیش از صد دستور غذا، راهنمای میدانی برای گیاهان و amp. ادویه جات یک منبع ضروری برای هر آشپز خانه است.

غذاها هرگز دوباره مثل قبل نخواهند شد!


Field Guide to Herbs & Spices will forever change the way you cook. With this practical guide—including full-color photographs of more than 200 different herbs, spices, and spice mixtures—you’ll never again be intimidated or confused by the vast array of spices available.

Learn to discern the differences between the varieties of basil, the various colors of sesame seeds, the diverse types of sugar and salt, and even how to identify spice pastes like zhoug, harissa, and achiote. Each entry features a basic history of the herb or spice (saffron used to be worth more than gold!), its season (if applicable), selection and preparation tips, a recipe featuring the seasoning, and some suggested flavor pairings. Complete with more than one hundred recipes, Field Guide to Herbs & Spices is a must-have resource for every home cook.

Meals will never be the same again!

دانلود کتاب «راهنمای میدانی گیاهان و ادویه جات ترشی جات: نحوه شناسایی، انتخاب و استفاده تقریباً هر ادویه در بازار»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید