دانلود کتاب Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes (به فارسی: سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر) نوشته شده توسط «Kirsten K. Shockey – Christopher Shockey»
اطلاعات کتاب سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Storey Publishing LLC
نویسنده: Kirsten K. Shockey – Christopher Shockey
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 376 / 377
حجم فایل: 71.99 مگابایت
کد کتاب: 1612124267 , 9781612124261
توضیحات کتاب سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر
غذاهای تخمیر شده افزودنی خوشمزه و سالم برای هر رژیم غذایی از جمله رژیم پالئو هستند. آنها سرشار از باکتری های مغذی و پروبیوتیک هستند که به هضم غذا کمک می کنند و سیستم ایمنی را تقویت می کنند. یک روش کلاسیک نگهداری، فرآیند تخمیر لاکو باعث تولید غذاهای زنده با مواد مغذی مملو از ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها – و طعم می شود! – و برای مبتدیان کامل به اندازه کافی آسان است. این راهنما شامل دستورالعمل های عمیق برای تهیه کیمچی، کلم ترش و ترشی است و سپس بیش از 120 دستور غذا را با استفاده از همان روش های اولیه برای تخمیر 64 سبزیجات و سبزی های مختلف ارائه می دهد. خواهید فهمید که چقدر آسان است که ده ها غذای هیجان انگیز درست کنید، از جمله ترشی کلم بروکسل، چغندر طلایی کاری شده، کلم هویج و گشنیز سبز ترشی. دستور العمل ها خلاقانه، خوشمزه و سالم هستند و بسیاری از آنها را می توان در دسته های کوچک درست کرد – حتی فقط یک پیمانه.
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)