آشپزی

سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر

Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes

دانلود کتاب Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes (به فارسی: سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر) نوشته شده توسط «Kirsten K. Shockey – Christopher Shockey»


اطلاعات کتاب سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Storey Publishing LLC

نویسنده: Kirsten K. Shockey – Christopher Shockey

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 376 / 377

حجم فایل: 71.99 مگابایت

کد کتاب: 1612124267 , 9781612124261

توضیحات کتاب سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر

غذاهای تخمیر شده افزودنی خوشمزه و سالم برای هر رژیم غذایی از جمله رژیم پالئو هستند. آنها سرشار از باکتری های مغذی و پروبیوتیک هستند که به هضم غذا کمک می کنند و سیستم ایمنی را تقویت می کنند. یک روش کلاسیک نگهداری، فرآیند تخمیر لاکو باعث تولید غذاهای زنده با مواد مغذی مملو از ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها – و طعم می شود! – و برای مبتدیان کامل به اندازه کافی آسان است. این راهنما شامل دستورالعمل های عمیق برای تهیه کیمچی، کلم ترش و ترشی است و سپس بیش از 120 دستور غذا را با استفاده از همان روش های اولیه برای تخمیر 64 سبزیجات و سبزی های مختلف ارائه می دهد. خواهید فهمید که چقدر آسان است که ده ها غذای هیجان انگیز درست کنید، از جمله ترشی کلم بروکسل، چغندر طلایی کاری شده، کلم هویج و گشنیز سبز ترشی. دستور العمل ها خلاقانه، خوشمزه و سالم هستند و بسیاری از آنها را می توان در دسته های کوچک درست کرد – حتی فقط یک پیمانه.


Fermented foods are a delicious, healthy addition to any diet, including the Paleo diet. Theyre full of nutritious bacteria and probiotics that aid in digestion and boost the immune system. A classic preserving method, the laco-fermentation process yield nutrient-dense live foods packed with vitamins, minerals, enzymes — and flavor! — and is easy enough for complete beginners. This guide includes in-depth instruction for making kimchi, sauerkraut, and pickles and then offers more than 120 recipes, using the same basic methods, for fermenting 64 different vegetables and herbs. Youll discover how easy it is to make dozens of exciting dishes, including pickled Brussels sprouts, curried golden beets, carrot kraut, and pickled green coriander. The recipes are creative, delicious, and healthful, and many of them can be made in small batches — even just a single pint.

دانلود کتاب «سبزیجات تخمیری: دستور العمل های خلاقانه برای تخمیر 64 سبزی و سبزی در کراتس، کیمچی، ترشی آب نمک، چاتنی، لذیذ و خمیر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید