دانلود کتاب Fats: A Global History (به فارسی: چربی ها: یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Michelle Phillipov»
اطلاعات کتاب چربی ها: یک تاریخ جهانی
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Reaktion Books
نویسنده: Michelle Phillipov
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 136
حجم فایل: 10.61 مگابایت
کد کتاب: 1780235755 , 9781780235752
توضیحات کتاب چربی ها: یک تاریخ جهانی
کره، روغن، پیه، گوشت خوک، شمالتز – از نظر تغذیهای حیاتی، اما اغلب مضر، در عین حال غنی و در عین حال ارزان، چربی یکی از متناقضترین دستههای غذایی است که ما مصرف میکنیم. شکل دادن به هر غذای روی زمین، چربی ها در اشکال مختلف آنها دارای معانی فرهنگی و نمادین بی شماری هستند که نقش مهمی برای افراد مختلف، از کشاورزان فقیر گرفته تا اشراف منحط، ایفا می کنند. چربیها داستان این ماده خارقالعاده را بیان میکند – متناوبا مورد تحقیر و احترام قرار میگیرد، اما با این وجود همیشه بخش مهمی از رژیمهای غذایی ما است.
میشل فیلیپوف به تغییر سرنوشت و شانس چربیها در طول زمان و اطراف توجه میکند. جهان. از ارتباطات گذشته آنها با پرستیژ و اقتدار اجتماعی گرفته تا پیوندهای آنها با فست فود و زیاده روی در دوران مدرن، او معانی مختلف، بحث ها و مناقشاتی را که پیرامون این غذای اصلی که هم منبع ارزشمند تغذیه و هم آزار دهنده بوده است را بررسی می کند. از نگرانی های بهداشت عمومی او همچنین به رنسانس کنونی آن در رسانه ها و فرهنگ عامه و قدردانی مجددی که از آن برخوردار است به عنوان بخش مهمی از غذاهای سنتی که به دوران ماقبل تاریخ می رسد، نگاه می کند، زمانی که رژیم پالئو حتی از امروز محبوب تر بود. چربیها با دستور العملهایی از سراسر جهان، یکی از موادی را که طعم همه چیز را بهتر میکند، آشکار و تجلیل میکند.
Michelle Phillipov considers the changing fates and fortunes of fats across time and around the globe. From their past associations with prestige and social authority to their links to fast food and overindulgence in modern times, she explores the different meanings, debates, and controversies that have surrounded this staple food, which has been both an invaluable source of nutrition and the bane of public health concerns. She also looks to its current renaissance in media and popular culture and the renewed appreciation it enjoys as an important part of traditional foodways that stretch back all the way to prehistoric times, when the Paleo diet was even more popular than it is today. Dripping with recipes from around the world, Fats reveals and celebrates that one ingredient that makes everything taste better.
دانلود کتاب «چربی ها: یک تاریخ جهانی»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)