گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

ملزومات علوم غذایی

Essentials of Food Science

دانلود کتاب Essentials of Food Science (به فارسی: ملزومات علوم غذایی) نوشته شده توسط «Vickie Vaclavik – Elizabeth W. Christian – Tad Campbell»


اطلاعات کتاب ملزومات علوم غذایی

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Vickie Vaclavik – Elizabeth W. Christian – Tad Campbell

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2021

تعداد صفحه: 481 / 480

حجم فایل: 18.02 مگابایت

کد کتاب: 3030468143 , 9783030468149

نوبت چاپ: 5

توضیحات کتاب ملزومات علوم غذایی

ویرایش پنجم متن Essential of Food Science به رویکرد خود در ارائه اطلاعات ضروری شیمی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و آماده سازی غذا ادامه می دهد و در عین حال یک منبع اطلاعاتی واحد را برای دانشجویان غیر رشته علوم غذایی ارائه می دهد.

این آخرین نسخه شامل بحث های جدید در مورد کیفیت غذا و ارائه جدید اطلاعات در مورد بیوتکنولوژی و غذاهای اصلاح شده ژنتیکی است. همچنین بحث جدیدی در این نسخه در مورد قانون نوسازی ایمنی مواد غذایی (FSMA)، نمودار مقایسه ای برای غذاهای حلال و حلال و معرفی محصولات جدید محبوب مانند نشاسته نخود و آنالوگ های مختلف گوشت گیاهی است که اکنون به صورت تجاری و خانگی در دسترس هستند. استفاده کنید.

هر فصل با واژه نامه ای از اصطلاحات، منابع و کتابشناسی به پایان می رسد. محبوب “هشدار آشپزی!” ویژگی‌ها در سراسر متن پراکنده هستند و پیشنهاداتی را برای خواننده ارائه می‌دهند تا به راحتی اطلاعات موجود در متن را در برنامه آشپزی خود اعمال کند.

ضمائم در پایان کتاب شامل انواع موضوعات جاری مانند غذاهای فرآوری شده، بیوتکنولوژی، غذاهای اصلاح شده ژنتیکی، غذاهای کاربردی، مواد مغذی، مواد شیمیایی گیاهی، غذاهای پزشکی، و تاریخچه مختصری از راهنمای غذاها از جمله USDA Choosemyplate.gov است.


The fifth edition of the Essential of Food Science text continues its approach of presenting the essential information of food chemistry, food technology, and food preparations while providing a single source of information for the non-major food science student.

This latest edition includes new discussions of food quality and new presentations of information around biotechnology and genetically modified foods. Also new in this edition is a discussion of the Food Safety Modernization Act (FSMA), a comparison chart for Halal and Kosher foods and introductions to newly popular products like pea starchand the various plant-based meat analogues that are now available commercially and for household use.

Each chapter ends with a glossary of terms, references, and a bibliography. The popular “Culinary Alert!” features are scattered throughout the text and provide suggestions for the reader to easily apply the information in the text to his or her cooking application.

Appendices at the end of the book include a variety of current topics such as Processed Foods, Biotechnology, Genetically Modified Foods, Functional Foods, Nutraceuticals, Phytochemicals, Medical Foods, and a Brief History of Foods Guides including USDA Choosemyplate.gov.

دانلود کتاب «ملزومات علوم غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید