دانلود کتاب Environmentally Friendly Food Processing (Woodhead Publishing in Food Science and Technology) (به فارسی: فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)) نوشته شده توسط «Berit Mattsson and Ulf Sonesson»
اطلاعات کتاب فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Berit Mattsson and Ulf Sonesson
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 337 / 352
حجم فایل: 2.84 مگابایت
کد کتاب: 1855737175 , 9781855737174
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)
فشار مصرف کننده و افزایش مقررات، آگاهی زیست محیطی را به طور فزاینده ای در صنایع غذایی مهم کرده است. این کتاب با بررسی چگونگی دستیابی به تولید مواد غذایی سازگار با محیط زیست، ارزیابی محصولات غذایی مختلف و راه هایی را که در آن صنعت می تواند عملکرد خود را بهبود بخشد و از نظر محیطی مسئولیت پذیرتر شود، مرور می کند. ویراستاران و گروه کارشناسان آنها تأثیر زیستمحیطی حوزههای عملیات فرآوری مواد غذایی مانند فرآوری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی را ارزیابی میکنند. آنها عملکرد خوب در فرآیندهای مواد غذایی از جمله بسته بندی، بازیافت، و تصفیه زباله را پوشش می دهند و روش های بهبود مصرف انرژی را برجسته می کنند.
دانلود کتاب «فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.