گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)

Environmentally Friendly Food Processing (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

دانلود کتاب Environmentally Friendly Food Processing (Woodhead Publishing in Food Science and Technology) (به فارسی: فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)) نوشته شده توسط «Berit Mattsson and Ulf Sonesson»


اطلاعات کتاب فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Berit Mattsson and Ulf Sonesson

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 337 / 352

حجم فایل: 2.84 مگابایت

کد کتاب: 1855737175 , 9781855737174

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)

فشار مصرف کننده و افزایش مقررات، آگاهی زیست محیطی را به طور فزاینده ای در صنایع غذایی مهم کرده است. این کتاب با بررسی چگونگی دستیابی به تولید مواد غذایی سازگار با محیط زیست، ارزیابی محصولات غذایی مختلف و راه هایی را که در آن صنعت می تواند عملکرد خود را بهبود بخشد و از نظر محیطی مسئولیت پذیرتر شود، مرور می کند. ویراستاران و گروه کارشناسان آن‌ها تأثیر زیست‌محیطی حوزه‌های عملیات فرآوری مواد غذایی مانند فرآوری میوه، سبزیجات، گوشت و ماهی را ارزیابی می‌کنند. آنها عملکرد خوب در فرآیندهای مواد غذایی از جمله بسته بندی، بازیافت، و تصفیه زباله را پوشش می دهند و روش های بهبود مصرف انرژی را برجسته می کنند.


Consumer pressure and increased regulation has made environmental awareness increasingly important in the food industry. Exploring how to achieve environmentally-friendly food production, this book reviews the assessment of various food products and the ways in which the industry can improve their operations and become more environmentally responsible. The editors and their panel of experts evaluate the environmental impact of food processing operations areas in such as fruit, vegetable, meat, and fish processing. They cover good practice in food processes including packaging, recycling, and waste treatment and highlight methods of improving energy consumption.

دانلود کتاب «فرآوری مواد غذایی دوستدار محیط زیست (نشر وودهد در علوم و فناوری غذایی)»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید