آشپزی

ساحل خوراکی

Edible Seashore

دانلود کتاب Edible Seashore (به فارسی: ساحل خوراکی) نوشته شده توسط «Wright – John – Fearnley-Whittingstall – Hugh(Introduction)»


اطلاعات کتاب ساحل خوراکی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Bloomsbury USA;Bloomsbury Publishing

نویسنده: Wright – John – Fearnley-Whittingstall – Hugh(Introduction)

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 240

حجم فایل: 124.70 مگابایت

کد کتاب: 140889629X , 9781408896297

توضیحات کتاب ساحل خوراکی

برای جوینده، ساحل دریا پتانسیل آشپزی شگفت انگیزی دارد. در این کتاب معتبر و شوخ طبع جان رایت ما را به سفری به ساحل می برد. اما قبل از اینکه ما را با گونه‌های مختلفی که قرار است برداشت کنیم، معرفی کند، به موارد عملی مانند حفاظت و اخلاق علوفه‌جویی اشاره می‌کند. ایمنی در برابر جزر و مد، سنگ و مسمومیت غذایی؛ قانون و دسترسی به ساحل، حق ما برای ماهیگیری، اندازه و فصل فرود. و تجهیزاتی مانند تورها، گلدان ها و قلاب ها.

در مرحله بعدی، ریزدانه ها می آیند: همه گونه های اصلی سواحل بریتانیایی که ممکن است فرد وسوسه شود آنها را بخورد. وضعیت حفاظت، طعم و بافت، در دسترس بودن، فصلی بودن، زیستگاه، تکنیک جمع آوری و زیست شناسی هر گونه پوشش داده شده است. همچنین تعداد زیادی انحراف رایگان اما جذاب وجود دارد. گونه های تحت پوشش شامل سخت پوستان (میگو قهوه ای، خرچنگ معمولی، خرچنگ، میگو، خرچنگ ساحلی، خرچنگ عنکبوتی، خرچنگ اسکات، خرچنگ شنای مخملی) است. نرم تنان (صدف، کاکل، خرچنگ سگ، لمپت، صدف، صدف، صدف تیغ، چشمک)؛ قارچ؛ گیاهان (اسکندر، بابینگتون، رازیانه، خرچنگ یخ زده، سمفیر مردابی، موشک دیواری چند ساله، سمفیر سنگی، چغندر دریایی، خولان دریایی، هالی، کلم پیچ دریایی، خرفه دریایی، موشک دریایی، خرفه، راکت دریایی، ) و جلبک دریایی (کاراگین، دولس، علف هرز روده، لور، فلفل دلمه، کاهوی دریایی، کلپ شکر، کلپ).

در نهایت، سی دستور پخت عالی وجود دارد. Edible Seashore که توسط Hugh Fearnley-Whittingstall معرفی شده است، قرار است به سایر کتاب های راهنما در این سری به عنوان مرجع ضروری خانواده بپیوندد.


For the forager, the seashore holds surprising culinary potential. In this authoritative, witty book John Wright takes us on a trip to the seaside. But before introducing us to the various species to be harvested, he touches on such practicalities as conservation and the ethics of foraging; safety from tides, rocks and food poisoning; the law and access to the shore, our right to fish, landing sizes and seasons; and equipment such as nets, pots and hooks.

Next comes the nitty-gritty: all the main British seashore species that one might be tempted to eat. The conservation status, taste and texture, availability, seasonality, habitat, collecting technique and biology of each species is covered; there are also quite a few gratuitous but fascinating diversions. The species covered include crustacea (brown shrimp, common crab, lobster, prawn, shore crab, spider crab, squat lobster, velvet swimming crab); molluscs (clams, cockle, dog whelk, limpet, mussel, oyster, razor clam, winkle); mushrooms; plants (alexanders, babbington’s orache, fennel, frosted orache, marsh samphire, perennial wall rocket, rock samphire, sea beet, sea buckthorn, sea holly, sea kale, sea purslane, sea rocket, spear-leaved orache, wild cabbage, wild thyme); and seaweed (carragheen, dulse, gut weed, laver, pepper dulse, sea lettuce, sugar kelp, kelp).

Finally, there are thirty brilliant recipes. Introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall,Edible Seashoreis destined to join the other handbooks in the series as an indispensable household reference.

دانلود کتاب «ساحل خوراکی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید