دانلود کتاب Ecological Sensitivity and Global Legal Pluralism: Rethinking the Trade and Environment Conflict (به فارسی: حساسیت اکولوژیکی و کثرت گرایی حقوقی جهانی: بازاندیشی در تضاد تجارت و محیط زیست) نوشته شده توسط «Oren Perez»
اطلاعات کتاب حساسیت اکولوژیکی و کثرت گرایی حقوقی جهانی: بازاندیشی در تضاد تجارت و محیط زیست
موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – دولت و سیاست
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Hart Publishing
نویسنده: Oren Perez
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 300
حجم فایل: 1.19 مگابایت
کد کتاب: 1847311016 , 9781847311016
توضیحات کتاب حساسیت اکولوژیکی و کثرت گرایی حقوقی جهانی: بازاندیشی در تضاد تجارت و محیط زیست
تنش بین آزادسازی تجارت و حفاظت از محیط زیست از زمان تأسیس سازمان تجارت جهانی مورد توجه قابل توجهی قرار گرفته است. موضوع بحث های گسترده ای بوده است و یکی از موضوعات محوری جنبش ضد جهانی شدن است. این کتاب به بررسی آن بحث می پردازد. این استدلال می کند که با تمرکز بر WTO، این بحث نتوانسته است پیچیدگی نهادی و گفتمانی را که در تعارض تجارت و محیط در آن گنجانده شده است، تشخیص دهد. بررسی حقوقی این رابطه مستلزم چارچوبی از تحقیق است که در آن می توان این پیچیدگی را روشن کرد – مدلی از پلورالیسم حقوقی جهانی.
اولین بخش نظری کتاب (فصل اول و دوم) با ایجاد یک مدل کثرت گرایانه به این چالش پاسخ می دهد، که تضاد تجارت و محیط زیست را محصول معضلات متعدد می شناسد که توسط تعداد زیادی نهاد و گفتمان تشکیل شده و مورد مذاکره قرار گرفته است. شبکه های. به این ترتیب، این تعارض را نمی توان از طریق مدل های تک بعدی درک کرد یا به آن پرداخت. مشاهده تعارض تجارت-محیط از طریق یک دیدگاه کثرت گرایانه، بینش های عملی مهمی را به دست می دهد. یعنی این تعارض را نمی توان با فرمول های یکسان اقتصادی یا قانونی حل کرد. مقابله با این تعارض، بیشتر نیازمند استراتژی چندمرکزی و زمینه ای است.
بخش تجربی کتاب (فصل های سوم تا هفتم) این پایان نامه را با بررسی چندین حوزه حقوقی جهانی، از WTO گرفته تا رژیم های فراملیتی “خصوصی” مانند دعاوی بین المللی، حقوق بین المللی ساخت و ساز و مالی بین المللی توضیح می دهد. قانون این بخش نشان میدهد که چگونه ساختارهای گفتمانی و نهادی مختلف این حوزهها بر خطوط مناقشه تجارت-محیط تأثیر گذاشتهاند و پیامدهای سیاستی این تنوع را از منظر طرفدار محیطزیست در نظر میگیرد.
The first theoretical part of the book (Chapters One and Two) responds to this challenge by developing a pluralistic model, which recognises the trade and environment conflict as the product of multiple dilemmas, constituted and negotiated by a myriad of institutional and discursive networks. As such, this conflict cannot be understood or addressed through one-dimensional models. Viewing the trade-environment conflict through a pluralistic perspective yields important practical insights. It means that this conflict cannot be resolved by uniform economic or legal formulae. Dealing with this conflict requires, rather, polycentric and contextual strategy.
The empirical part of the book (Chapters Three to Seven) explicates this thesis by examining several global legal domains, ranging from the WTO to ‘private’ transnational regimes such as transnational litigation, international construction law and international financial law. This part demonstrates how the different discursive and institutional structures of these domains have influenced the contours of the trade-environment conflict, and considers the policy implications of this diversity from a pro-environmental perspective.
دانلود کتاب «حساسیت اکولوژیکی و کثرت گرایی حقوقی جهانی: بازاندیشی در تضاد تجارت و محیط زیست»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.