دانلود کتاب Eat Drink Delta: A Hungry Traveler’s Journey through the Soul of the South (به فارسی: Eat Drink Delta: سفر یک مسافر گرسنه از طریق روح جنوب) نوشته شده توسط «Susan Puckett – Langdon Clay»
اطلاعات کتاب Eat Drink Delta: سفر یک مسافر گرسنه از طریق روح جنوب
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: University of Georgia Press
نویسنده: Susan Puckett – Langdon Clay
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 296
حجم فایل: 9.17 مگابایت
کد کتاب: 0820344257 , 9780820344256
توضیحات کتاب Eat Drink Delta: سفر یک مسافر گرسنه از طریق روح جنوب
دلتای می سی سی پی مکانی پیچیده و جذاب است. بخشی از راهنمای سفر، بخشی کتاب آشپزی، و بخشی عکس مقاله، Eat Drink Delta توسط سوزان پوکت روزنامهنگار کهنهکار مواد غذایی (با عکسهای لنگدون کلی، ساکن دلتا) منطقهای را نشان میدهد که بر اساس بردهداری، حقوق مدنی، ثروت شگفتانگیز شکل گرفته است. محرومیت وحشتناک، جنگ داخلی، سیلابی از ابعاد کتاب مقدس، و – مهمتر از همه – یک میل فراگیر برای پیاده شدن و مهمانی با یک میز کامل و یک بار باز.
غذاخوری دلتا بیشتر از استانداردهای جنوبی است. پوکت داستانهای پشت فروشگاههای رفاهی را که در آن ترشی شوید در کول اید و رستورانهایی که تابولی در بشقابهایی با مرغ سرخکرده دیده میشود، ترشی میکنند، آشکار میکند. او از سازندگان داغ تامال منطقه که از تکنیک های قدیمی پیروی می کنند که الهام بخش بسیاری از غزل های بلوز هستند، تجلیل می کند. و او محصول جدیدی از سرآشپزهای دلتا را به ما معرفی می کند که مرغ را در چای شیرین و بلغورهای سنگی می سی سی پی با میگوهای محلی پرورش یافته در حوضچه و گوجه فرنگی آب می کنند. این راهنما همچنین طعم رویدادهایی مانند جشنواره جهانی گربه ماهی بلزونی و بازی آشپزی وحشی Tunica را ارائه می دهد و ده ها دستور العمل آزمایش شده از جمله پیتزای باربیکیو ممفیس مورد علاقه الویس و پای جعبه یخی لیمویی با الهام از تنسی ویلیامز ارائه می دهد.
سوزان پوکت به پیشنهاد ویلیام فاکنر، “برای درک جهان، ابتدا باید مکانی مانند می سی سی پی را درک کنید” این توصیه را اضافه می کند: با ذهنی باز و شکم خالی به دلتا بروید. مسیر خود را به سمت جنوب در سفری که با وعده های غذایی اندازه گیری می شود، طی کنید، نه مایل ها.
There’s more to Delta dining than southern standards. Puckett uncovers the stories behind convenience stores where dill pickles marinate in Kool-Aid and diners where tabouli appears on plates with fried chicken. She celebrates the region’s hot tamale makers who follow the time-honored techniques that inspired many a blues lyric. And she introduces us to a new crop of Delta chefs who brine chicken in sweet tea and top stone-ground Mississippi grits with local pond-raised prawns and tomato confit. The guide also provides a taste of events such as Belzoni’s World Catfish Festival and Tunica’s Wild Game Cook-Off and offers dozens of tested recipes, including the Memphis barbecue pizza beloved by Elvis and a lemon ice-box pie inspired by Tennessee Williams.
To William Faulkner’s suggestion, “To understand the world, you must first understand a place like Mississippi,” Susan Puckett adds this advice: Go to the Delta with an open mind and an empty stomach. Make your way southward in a journey measured in meals, not miles.
دانلود کتاب «Eat Drink Delta: سفر یک مسافر گرسنه از طریق روح جنوب»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.