علم علم

گندم دوروم: شیمی و فناوری

Durum wheat: chemistry and technology

دانلود کتاب Durum wheat: chemistry and technology (به فارسی: گندم دوروم: شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «Abecassis – Joël – Carcea – Marina – Marchylo – Brian – Sissons – Mike»


اطلاعات کتاب گندم دوروم: شیمی و فناوری

موضوع اصلی: علوم (عمومی)

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Amer Assn of Cereal Chemists

نویسنده: Abecassis – Joël – Carcea – Marina – Marchylo – Brian – Sissons – Mike

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2012

تعداد صفحه: 300 / 313

حجم فایل: 12.78 مگابایت

کد کتاب: 1891127659 , 9781891127656

نوبت چاپ: Second edition

توضیحات کتاب گندم دوروم: شیمی و فناوری

گسترده‌ترین و جامع‌ترین مرجع در مورد شیمی و فناوری گندم دوروم که تا به حال موجود است، این به‌روزرسانی جاه‌طلبانه به نسخه اول، موضوعات متنوع‌تر و جالب‌تری را در قالب توسعه‌یافته جدید پوشش می‌دهد. چهل و شش شرکت کننده، که هر کدام بسیار با تجربه و به عنوان مقامات جهانی در مورد گندم دوروم شناخته شده اند، آخرین پیشرفت ها در تحقیقات علمی و فناوری را ارائه می دهند. همه جنبه های گندم دوروم، از زراعت و ترکیب شیمیایی دانه، تا آخرین رویکردهای صنعتی برای فرآوری گندم دوروم، و همچنین مسائل مربوط به ایمنی مواد غذایی و تضمین کیفیت پوشش داده شده است. گسترش یافته تا شامل موضوعات جدیدی مانند ماکارونی کاربردی، ایمنی غلات، و بیوتکنولوژی، همراه با اطلاعات کاربردی و کاربردی از جمله جدول استفاده از کربوهیدرات های خاص، توصیف تکنیک های آزمایشگاهی بهبود یافته، و مقایسه بین المللی تجربیات HACCP، گندم دوروم: شیمی و فناوری، ویرایش دوم یک مرجع ضروری برای متخصصان، دانشجویان و محققان داخل و خارج از حوزه است که می‌خواهند در مورد فناوری و شیمی گندم دوروم بیاموزند.


The most extensive and comprehensive reference on durum wheat chemistry and technology ever available, this ambitious update to the first edition covers more diverse and interesting topics in a new expanded format. Forty-six contributors, each highly experienced and recognized as world authorities on durum wheat, provide the latest developments in scientific research and technology. All aspects of durum wheat are covered, from agronomy and the chemical composition of the grain, to the latest industrial approaches to processing durum wheat, as well as food safety and quality assurance issues. Expanded to include new topics like functional pasta, grain safety, and biotechnology, along with practical and applied information including a table of uses for specific carbohydrates, descriptions of improved laboratory techniques, and international comparisons of HACCP experiences, Durum Wheat: Chemistry and Technology, Second Edition is a must-have reference for professionals, students, and researchers inside and outside the field who want to learn about durum wheat technology and chemistry

دانلود کتاب «گندم دوروم: شیمی و فناوری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید