دانلود کتاب Durum wheat: chemistry and technology (به فارسی: گندم دوروم: شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «Abecassis – Joël – Carcea – Marina – Marchylo – Brian – Sissons – Mike»
اطلاعات کتاب گندم دوروم: شیمی و فناوری
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Amer Assn of Cereal Chemists
نویسنده: Abecassis – Joël – Carcea – Marina – Marchylo – Brian – Sissons – Mike
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 300 / 313
حجم فایل: 12.78 مگابایت
کد کتاب: 1891127659 , 9781891127656
نوبت چاپ: Second edition
توضیحات کتاب گندم دوروم: شیمی و فناوری
گستردهترین و جامعترین مرجع در مورد شیمی و فناوری گندم دوروم که تا به حال موجود است، این بهروزرسانی جاهطلبانه به نسخه اول، موضوعات متنوعتر و جالبتری را در قالب توسعهیافته جدید پوشش میدهد. چهل و شش شرکت کننده، که هر کدام بسیار با تجربه و به عنوان مقامات جهانی در مورد گندم دوروم شناخته شده اند، آخرین پیشرفت ها در تحقیقات علمی و فناوری را ارائه می دهند. همه جنبه های گندم دوروم، از زراعت و ترکیب شیمیایی دانه، تا آخرین رویکردهای صنعتی برای فرآوری گندم دوروم، و همچنین مسائل مربوط به ایمنی مواد غذایی و تضمین کیفیت پوشش داده شده است. گسترش یافته تا شامل موضوعات جدیدی مانند ماکارونی کاربردی، ایمنی غلات، و بیوتکنولوژی، همراه با اطلاعات کاربردی و کاربردی از جمله جدول استفاده از کربوهیدرات های خاص، توصیف تکنیک های آزمایشگاهی بهبود یافته، و مقایسه بین المللی تجربیات HACCP، گندم دوروم: شیمی و فناوری، ویرایش دوم یک مرجع ضروری برای متخصصان، دانشجویان و محققان داخل و خارج از حوزه است که میخواهند در مورد فناوری و شیمی گندم دوروم بیاموزند.
دانلود کتاب «گندم دوروم: شیمی و فناوری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.