آشپزی

Dulce: دسرها در سنت آمریکای لاتین

Dulce: Desserts in the Latin-American Tradition

دانلود کتاب Dulce: Desserts in the Latin-American Tradition (به فارسی: Dulce: دسرها در سنت آمریکای لاتین) نوشته شده توسط «Joseluis Flores – Laura Zimmerman Maye»


اطلاعات کتاب Dulce: دسرها در سنت آمریکای لاتین

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Rizzoli

نویسنده: Joseluis Flores – Laura Zimmerman Maye

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 127

حجم فایل: 14.54 مگابایت

کد کتاب: 0847833216 , 9780847833214

توضیحات کتاب Dulce: دسرها در سنت آمریکای لاتین

حالت جدید و هیجان انگیز در دسرها را می توان در این کتاب آشپزی یافت که طعم های دنیای لاتین را نشان می دهد. در حالی که غذاهای خوش طعم آمریکایی لاتین به خوبی شناخته شده است، جنبه شیرین این فرهنگ آشپزی پر جنب و جوش نادیده گرفته شده است. کشورهای آمریکای مرکزی و جنوبی تکنیک های اسپانیایی را با مواد بومی ترکیب کردند تا یک سنت دسر کاملاً متمایز را ایجاد کنند. این اولین کتاب آشپزی خواهد بود که به شیرینی های آمریکایی لاتین اختصاص داده شده است و دنیای کاملا جدیدی از طعم های عجیب و غریب را آشکار می کند. دسرهای ارائه شده از کیک های پخته گرفته تا بستنی و شکلات، با دستور العمل های گام به گام برای هر دو مورد علاقه سنتی، مانند فلان، چورو با شکلات، و کیک ترس لچ، و همچنین خلاقیت های اصلی از رستوران های سرآشپز Joseluis Flores.


The exciting new mode in desserts can be found in this cookbook featuring the flavors of the Latino world. While savory Latin-American cuisine is well known, the sweeter side of this vibrant culinary culture has been overlooked. The countries of Central and South America combined Spanish techniques with native ingredients into an entirely distinct dessert tradition. This will be the first cookbook devoted to Latin-American sweets, uncovering a whole new world of exotic flavors. The desserts presented range from baked cakes to ice cream to chocolate, with step-by-step recipes for both traditional favorites, such as flans, churros with chocolate, and tres leches cake, as well as original creations from Chef Joseluis Flores’s restaurants.

دانلود کتاب «Dulce: دسرها در سنت آمریکای لاتین»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید