آشپزی

اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی

Duck, Duck, Goose  The Ultimate Guide to Cooking Waterfowl, Both Farmed and Wild

دانلود کتاب Duck, Duck, Goose The Ultimate Guide to Cooking Waterfowl, Both Farmed and Wild (به فارسی: اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی) نوشته شده توسط «Hank Shaw»


اطلاعات کتاب اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Hank Shaw

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2013

تعداد صفحه: 387

حجم فایل: 22.66 مگابایت

کد کتاب: 1607745291 , 9781607745297

توضیحات کتاب اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی

یک کتاب آشپزی مصور و سرسبز که به تهیه و پختن اردک‌ها و غازها، اعم از اهلی و وحشی اختصاص دارد، از نویسنده وبلاگ برنده جایزه Hunter Angler Gardener Cook.
اردک در رستوران‌ها و آشپزخانه‌های آمریکایی رنسانس می‌یابد زیرا آشپزها کشف می‌کنند که نژادها، گونه ها و تکه های گوشت متنوع طیفی از طعم ها و بافت های هیجان انگیز را ارائه می دهند. بسیاری از آشپزها – و حتی شکارچیان – از پختن مرغ ترس دارند. اردک، اردک، غاز به شما نشان می‌دهد که چگونه اردک و غاز را مانند یک حرفه‌ای بپزید: پوست کاملاً ترد با هر لقمه می‌ترقد، ترکیب آبدار، پروسوتو بی‌عیب و نقص، و موارد دیگر.
هنک شاو، نویسنده غذا، شکارچی و برنده جایزه آشپزی در خط مقدم انقلاب مرداب تا سفره، همه آنچه را که در مورد تهیه، تمیز کردن و پختن این پرندگان خوش طعم نیاز دارید، فراهم می کند. Duck, Duck, Goose شامل راهنمای دقیق در مورد گونه ها و نژادها، انتخاب اردک در بازار، و کندن و آویزان کردن یک پرنده وحشی است. دستور العمل های خوشمزه و قابل انجام Shaw شامل اصول اولیه ای مانند سینه اردک کبابی و اردک آهسته برشته شده بین المللی مانند Duck Pho، اردک معطر سیچوان، اردک مکزیکی با خال سبز، و Cassoulet و غذاهای مناسب جشن مانند غاز کامل بریان است. همچنین دارای مجموعه‌ای از اردک و غاز و غذای خامه‌ای، از سوسیس تازه گرفته تا سالامی خشک شده است.
جامع‌ترین راهنمای تهیه و پخت اردک‌های اهلی و وحشی و غازها، اردک، اردک، غاز ارزشمند خواهد بود. همراهی برای هر کسی که می خواهد خود را از ظلم مرغ رها کند و از پرندگان آبزی کاملا پخته شده لذت ببرد.


A lush, illustrated cookbook devoted to preparing and cooking ducks and geese, both domestic and wild, from the author of the award-winning blog Hunter Angler Gardener Cook.
Duck is having a renaissance in American restaurants and kitchens as cooks discover that diverse breeds, species, and cuts of meat offer an exciting range of flavors and textures. Many cooks—and even hunters—have a fear of cooking fowl. Duck, Duck, Goose shows you how to cook duck and goose like a pro: perfectly crisp skin crackling with each bite, succulent confit, impeccable prosciutto, and more.
Hank Shaw, an award-winning food writer, hunter, and cook on the forefront of the marsh-to-table revolution, provides all you need to know about obtaining, cleaning, and cooking these flavorful birds. Duck, Duck, Goose includes detailed guides on species and breeds, selecting a duck in the market, and plucking and hanging a wild bird. Shaw’s delicious and doable recipes include basics such as Grilled Duck Breast and Slow-Roasted Duck international favorites like Duck Pho, Sichuan Fragrant Duck, Mexican Duck with Green Mole, and Cassoulet and celebration-worthy fare such as Perfect Roast Goose. It also features an array of duck and goose confit and charcuterie, from fresh sausages to dry-cured salami.
The most comprehensive guide to preparing and cooking both domestic and wild ducks and geese, Duck, Duck, Goose will be a treasured companion for anyone who wants to free themselves from the tyranny of chicken and enjoy perfectly cooked waterfowl.

دانلود کتاب «اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید