دانلود کتاب Duck, Duck, Goose The Ultimate Guide to Cooking Waterfowl, Both Farmed and Wild (به فارسی: اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی) نوشته شده توسط «Hank Shaw»
اطلاعات کتاب اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Hank Shaw
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2013
تعداد صفحه: 387
حجم فایل: 22.66 مگابایت
کد کتاب: 1607745291 , 9781607745297
توضیحات کتاب اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی
یک کتاب آشپزی مصور و سرسبز که به تهیه و پختن اردکها و غازها، اعم از اهلی و وحشی اختصاص دارد، از نویسنده وبلاگ برنده جایزه Hunter Angler Gardener Cook.
اردک در رستورانها و آشپزخانههای آمریکایی رنسانس مییابد زیرا آشپزها کشف میکنند که نژادها، گونه ها و تکه های گوشت متنوع طیفی از طعم ها و بافت های هیجان انگیز را ارائه می دهند. بسیاری از آشپزها – و حتی شکارچیان – از پختن مرغ ترس دارند. اردک، اردک، غاز به شما نشان میدهد که چگونه اردک و غاز را مانند یک حرفهای بپزید: پوست کاملاً ترد با هر لقمه میترقد، ترکیب آبدار، پروسوتو بیعیب و نقص، و موارد دیگر.
هنک شاو، نویسنده غذا، شکارچی و برنده جایزه آشپزی در خط مقدم انقلاب مرداب تا سفره، همه آنچه را که در مورد تهیه، تمیز کردن و پختن این پرندگان خوش طعم نیاز دارید، فراهم می کند. Duck, Duck, Goose شامل راهنمای دقیق در مورد گونه ها و نژادها، انتخاب اردک در بازار، و کندن و آویزان کردن یک پرنده وحشی است. دستور العمل های خوشمزه و قابل انجام Shaw شامل اصول اولیه ای مانند سینه اردک کبابی و اردک آهسته برشته شده بین المللی مانند Duck Pho، اردک معطر سیچوان، اردک مکزیکی با خال سبز، و Cassoulet و غذاهای مناسب جشن مانند غاز کامل بریان است. همچنین دارای مجموعهای از اردک و غاز و غذای خامهای، از سوسیس تازه گرفته تا سالامی خشک شده است.
جامعترین راهنمای تهیه و پخت اردکهای اهلی و وحشی و غازها، اردک، اردک، غاز ارزشمند خواهد بود. همراهی برای هر کسی که می خواهد خود را از ظلم مرغ رها کند و از پرندگان آبزی کاملا پخته شده لذت ببرد.
Duck is having a renaissance in American restaurants and kitchens as cooks discover that diverse breeds, species, and cuts of meat offer an exciting range of flavors and textures. Many cooks—and even hunters—have a fear of cooking fowl. Duck, Duck, Goose shows you how to cook duck and goose like a pro: perfectly crisp skin crackling with each bite, succulent confit, impeccable prosciutto, and more.
Hank Shaw, an award-winning food writer, hunter, and cook on the forefront of the marsh-to-table revolution, provides all you need to know about obtaining, cleaning, and cooking these flavorful birds. Duck, Duck, Goose includes detailed guides on species and breeds, selecting a duck in the market, and plucking and hanging a wild bird. Shaw’s delicious and doable recipes include basics such as Grilled Duck Breast and Slow-Roasted Duck international favorites like Duck Pho, Sichuan Fragrant Duck, Mexican Duck with Green Mole, and Cassoulet and celebration-worthy fare such as Perfect Roast Goose. It also features an array of duck and goose confit and charcuterie, from fresh sausages to dry-cured salami.
The most comprehensive guide to preparing and cooking both domestic and wild ducks and geese, Duck, Duck, Goose will be a treasured companion for anyone who wants to free themselves from the tyranny of chicken and enjoy perfectly cooked waterfowl.
دانلود کتاب «اردک، اردک، غاز راهنمای نهایی پخت و پز پرندگان آبزی، هم پرورشی و هم وحشی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.