دانلود کتاب DNS & BIND Cookbook (به فارسی: کتاب آشپزی DNS & BIND) نوشته شده توسط «Cricket Liu»
اطلاعات کتاب کتاب آشپزی DNS & BIND
موضوع اصلی: کامپیوتر – سیستم عامل
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: O’Reilly Media
نویسنده: Cricket Liu
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 242
حجم فایل: 6.57 مگابایت
کد کتاب: 0596004109 , 9780596004101
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب کتاب آشپزی DNS & BIND
DNS & کتاب آشپزی BIND راه حل هایی را برای بسیاری از مشکلاتی که مدیران شبکه مسئول یک سرور نام با آن روبرو هستند ارائه می دهد. با پیروی از فرمت کتاب آشپزی محبوب مشکل و راه حل اوریلی، این عنوان همراهی ضروری برای DNS & BIND، ویرایش چهارم، راهنمای قطعی برای وظیفه حیاتی مدیریت سرور نام. کتاب آشپزی حاوی دهها دستور العمل کد است که راهحلهایی را برای مشکلات روزمره نشان میدهد، از سؤالات ساده، مانند “چگونه BIND را دریافت کنم؟” به موضوعات پیشرفته تر مانند ارائه خدمات نام برای آدرس های IPv6. این پر از فایل های پیکربندی BIND است که می توانید آن ها را با نیازهای سایت خود تطبیق دهید. با طیف گسترده ای از دستور العمل های این کتاب، می توانید بررسی کنید که آیا نامی ثبت شده است ثبت نام دامنه و سرورهای نام خود را ایجاد کنید فایل های منطقه برای دامنه های خود محافظت کنید. سرور نام شما در اثر سوء استفاده راه اندازی سرورهای ایمیل پشتیبان و آدرس های ایمیل مجازی واگذاری زیردامنه ها و بررسی تفویض اختیار استفاده از انتقال افزایشی انتقال منطقه ایمن محدود کردن سؤالاتی که سرور به آنها پاسخ می دهد ارتقا به BIND 9 از نسخه قبلی انجام ورود به سیستم و عیب یابی استفاده از IPv6 و موارد دیگر .این دستور العمل ها شامل تمام کارهای روزمره ای است که هنگام مدیریت یک سرور نام با آن ها روبرو می شوید و بسیاری از کارهای دیگری که با رشد سایت خود با آنها روبرو خواهید شد. نوشته شده توسط کریکت لیو، یک مرجع برجسته در زمینه DNS، و نویسنده پرفروشترین DNS & BIND و DNS در ویندوز 2000، DNS & کتاب آشپزی BIND به کتابخانه هر سیستم یا مدیر شبکه تعلق دارد.
دانلود کتاب «کتاب آشپزی DNS & BIND»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.