دانلود کتاب Dirt: Adventures in Lyon as a Chef in Training, Father, and Sleuth Looking for the Secret of French Cooking (به فارسی: Dirt: Adventures in Lyon به عنوان سرآشپز در آموزش، پدر و کاراگاه به دنبال راز آشپزی فرانسوی) نوشته شده توسط «Bill Buford»
اطلاعات کتاب Dirt: Adventures in Lyon به عنوان سرآشپز در آموزش، پدر و کاراگاه به دنبال راز آشپزی فرانسوی
موضوع اصلی: بیوگرافی و زندگی نامه
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Knopf Doubleday Publishing Group
نویسنده: Bill Buford
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2020
تعداد صفحه: 423
حجم فایل: 1.26 مگابایت
کد کتاب: 0385353197 , 9780385353199
توضیحات کتاب Dirt: Adventures in Lyon به عنوان سرآشپز در آموزش، پدر و کاراگاه به دنبال راز آشپزی فرانسوی
گزارشی خندهدار و بسیار وسواسآمیز از ماجراهای نویسنده، در دنیای غذاهای تند فرانسوی، برای هر کسی که از پختن و خوردن غذا با خانواده خود لذت برده است – از نویسنده کتاب پرفروش و تحسین شده Heat. .
بیل بافورد توجه بی نظیر خود را از غذاهای ایتالیایی به غذاهای فرانسوی معطوف می کند. او که از زبان گیج شده است، اما متقاعد شده است که می تواند بر هنر آشپزی فرانسوی تسلط پیدا کند – یا حداقل به این نکته پی ببرد که چرا اینقدر مورد احترام است – او با زیر سایه قرار دادن سرآشپز محترم فرانسوی، میشل ریچارد، کاری را آغاز می کند که به یک ادیسه پنج ساله تبدیل می شود. ، در واشنگتن دی سی، اما وقتی بافورد (به سرعت) متوجه می شود که یک صحنه در فرانسه ضروری است، – این بار با همسر و پسران دوقلوی سه ساله اش – به لیون، پایتخت غذای فرانسه می رود. بافورد با تحصیل در L’Institut Bocuse، آشپزی در La Mère Brazier مشهور و ستارهدار میشلین، تحمل ساعتهای بیپایان و سختافزاری دقیق آشپزخانه، تبدیل به یک مرد وسواس شده – با ثابت کردن خود در خط، ثابت میکند که لیاقتش را دارد. اسرار غذایی که او یاد می گیرد، ثابت می کند که آشپزی فرانسوی در واقع از (mon dieu!) ایتالیایی سرچشمه می گیرد. بیل بافورد با شوخ طبعی، حس ماجراجویی و توانایی استادانه اش در غوطه ور شدن خود – و ما – در محیط اطرافش، کتابی را نوشته است که مطمئناً کتاب سال عاشقان غذا خواهد بود.
Bill Buford turns his inimitable attention from Italian cuisine to the food of France. Baffled by the language, but convinced that he can master the art of French cooking–or at least get to the bottom of why it is so revered– he begins what becomes a five-year odyssey by shadowing the esteemed French chef Michel Richard, in Washington, D.C. But when Buford (quickly) realizes that a stage in France is necessary, he goes–this time with his wife and three-year-old twin sons in tow–to Lyon, the gastronomic capital of France. Studying at L’Institut Bocuse, cooking at the storied, Michelin-starred La Mère Brazier, enduring the endless hours and exacting rigeur of the kitchen, Buford becomes a man obsessed–with proving himself on the line, proving that he is worthy of the gastronomic secrets he’s learning, proving that French cooking actually derives from (mon dieu!) the Italian. With his signature humor, sense of adventure, and masterly ability to immerse himself–and us–in his surroundings, Bill Buford has written what is sure to be the food-lover’s book of the year.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.