اقتصاد

غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها

Dining Out: A Global History of Restaurants

دانلود کتاب Dining Out: A Global History of Restaurants (به فارسی: غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها) نوشته شده توسط «Katie Rawson – Elliott Shore»


اطلاعات کتاب غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Reaktion Books

نویسنده: Katie Rawson – Elliott Shore

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2019

تعداد صفحه: 248

حجم فایل: 33.51 مگابایت

کد کتاب: 1789140579 , 9781789140576

توضیحات کتاب غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها

Dining Out یک تاریخچه جهانی از رستوران‌ها فراتر از سفره‌های سفید و رستوران‌های بزرگ، رستوران‌ها را هم به‌عنوان کسب‌وکار و هم به‌عنوان مکانی برای طیف وسیعی از تجربیات انسانی معرفی می‌کند. از ضیافت‌ها در چین قرن دوازدهم گرفته تا ریشه‌های دارویی رستوران‌های فرانسوی، منشأ رستوران‌ها منحصربه‌فرد نیستند – و تاریخچه‌ای که این کتاب بیان می‌کند نیز وجود ندارد. کیتی راوسون و الیوت شور داستان‌هایی را در زمان و مکان برجسته می‌کنند، از جمله اینکه چگونه رستوران‌های چیفا از مهاجرت کارگران چینی و ازدواج آنها با زنان تاجر پرو در قرن نوزدهم در پرو پدیدار شدند. چگونه الکساندر سویر شیمی آشپزخانه را با رایج کردن اجاق گاز متحول کرد، و قدمت قدمت فنون پیروتکنیک غذا شناسی مولکولی را به یک قرن رساند. و چگونه دختران هاروی شهرت بد میزهای انتظار را از بین بردند و زندگی ثروتمندی را برای خود در سراسر غرب آمریکا رقم زدند. از معماری رستوران گرفته تا پیشرفت‌های تکنولوژیکی، کارکنان و سازماندهی، میز انعام و انتظار، غذاهای قومیتی، و غذاهای آهسته و فست فود، این تاریخچه جذاب و عمیق آگاهانه و سرگرم‌کننده ما را از اولین رستوران‌های جهان در کایفنگ، چین، به آخرین رستوران‌ها می‌برد. پایان دادن به تجربیات ناهار خوری


A global history of restaurants beyond white tablecloths and maître d’s, Dining Out presents restaurants both as businesses and as venues for a range of human experiences. From banquets in twelfth-century China to the medicinal roots of French restaurants, the origins of restaurants are not singular—nor is the history this book tells. Katie Rawson and Elliott Shore highlight stories across time and place, including how chifa restaurants emerged from the migration of Chinese workers and their marriage to Peruvian businesswomen in nineteenth-century Peru; how Alexander Soyer transformed kitchen chemistry by popularizing the gas stove, pre-dating the pyrotechnics of molecular gastronomy by a century; and how Harvey Girls dispelled the ill repute of waiting tables, making rich lives for themselves across the American West. From restaurant architecture to technological developments, staffing and organization, tipping and waiting table, ethnic cuisines, and slow and fast foods, this delectably illustrated and profoundly informed and entertaining history takes us from the world’s first restaurants in Kaifeng, China, to the latest high-end dining experiences.

دانلود کتاب «غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید