دانلود کتاب Dining Out: A Global History of Restaurants (به فارسی: غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها) نوشته شده توسط «Katie Rawson – Elliott Shore»
اطلاعات کتاب غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها
موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Reaktion Books
نویسنده: Katie Rawson – Elliott Shore
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2019
تعداد صفحه: 248
حجم فایل: 33.51 مگابایت
کد کتاب: 1789140579 , 9781789140576
توضیحات کتاب غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها
Dining Out یک تاریخچه جهانی از رستورانها فراتر از سفرههای سفید و رستورانهای بزرگ، رستورانها را هم بهعنوان کسبوکار و هم بهعنوان مکانی برای طیف وسیعی از تجربیات انسانی معرفی میکند. از ضیافتها در چین قرن دوازدهم گرفته تا ریشههای دارویی رستورانهای فرانسوی، منشأ رستورانها منحصربهفرد نیستند – و تاریخچهای که این کتاب بیان میکند نیز وجود ندارد. کیتی راوسون و الیوت شور داستانهایی را در زمان و مکان برجسته میکنند، از جمله اینکه چگونه رستورانهای چیفا از مهاجرت کارگران چینی و ازدواج آنها با زنان تاجر پرو در قرن نوزدهم در پرو پدیدار شدند. چگونه الکساندر سویر شیمی آشپزخانه را با رایج کردن اجاق گاز متحول کرد، و قدمت قدمت فنون پیروتکنیک غذا شناسی مولکولی را به یک قرن رساند. و چگونه دختران هاروی شهرت بد میزهای انتظار را از بین بردند و زندگی ثروتمندی را برای خود در سراسر غرب آمریکا رقم زدند. از معماری رستوران گرفته تا پیشرفتهای تکنولوژیکی، کارکنان و سازماندهی، میز انعام و انتظار، غذاهای قومیتی، و غذاهای آهسته و فست فود، این تاریخچه جذاب و عمیق آگاهانه و سرگرمکننده ما را از اولین رستورانهای جهان در کایفنگ، چین، به آخرین رستورانها میبرد. پایان دادن به تجربیات ناهار خوری
دانلود کتاب «غذاخوری بیرون: تاریخچه جهانی رستوران ها»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.