آشپزی

دیم سام

Dim Sum

دانلود کتاب Dim Sum (به فارسی: دیم سام) نوشته شده توسط «Ng Lip Kah»


اطلاعات کتاب دیم سام

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Marshall Cavendish International

نویسنده: Ng Lip Kah

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 120 / 121

حجم فایل: 11.43 مگابایت

کد کتاب: 9814516295 , 9789814516297

توضیحات کتاب دیم سام

کتاب های آشپزی کلاسیک مجموعه ای از کتاب های آشپزی گام به گام است که برخی از محبوب ترین و محبوب ترین غذاهای آسیا را به نمایش می گذارد. هر جلد کاملاً مصور، نمای کلی روشنگری از سنت‌های آشپزی کشور، از جمله سبک‌ها و تکنیک‌های آشپزی محلی، و همچنین مجموعه‌ای دلپذیر از ۴۲ غذای معتبر را ارائه می‌دهد. دستور العمل ها با دستورالعمل های واضح و آسان برای دنبال کردن نوشته شده اند و یک واژه نامه مصور مواد ضروری مورد استفاده را برجسته می کند. غذاهای کلاسیک آشپزی دیم سام طیف وسیعی از تنقلات دیم سام را گرد هم می آورد که قلب دوستداران غذا در سراسر جهان را تسخیر کرده است. Ng Lip Kah متخصص دیم سام، تهیه غذاهای مورد علاقه همیشه مانند سیو مای، برنج چسبناک در برگ نیلوفر آبی، تارت تخم مرغ، و همچنین افزودنی های خلاقانه به منوی دیم سام، مانند نان کاسترد زرده تخم مرغ نمک زده، رول نان ترد و کوفته های پوست برفی مهارت خود را در سرخ کردن کامل کنید تا ونتون سرخ شده ترد را به دست آورید، نکاتی را در مورد نحوه قالب زدن کوفته ها به اشکال مختلف بیاموزید، نحوه درست کردن پوست کریستالی هار کوو را بیاموزید، و ایده های بیشتری را کشف کنید که الهام بخش آشپزی عالی در این آشپزی کلاسیک جامع هستند. مجموعه.


Cooking Classics is a series of step-by-step cookbooks that showcases some of the most popular and well-loved cuisines of Asia. Each fully illustrated volume provides an insightful overview of the culinary traditions of the country, including the local cooking styles and techniques, in addition to a delectable selection of 42 authentic dishes. Recipes are written with clear, easy-to-follow instructions, and an illustrated glossary highlights essential ingredients used. Cooking Classics Dim Sum puts together a wide range of dim sum snacks that have captured the hearts of food lovers around the world. Dim sum specialist Ng Lip Kah demonstrates the preparation of all-time favourites like siew mai, glutinous rice in lotus leaf, egg tarts, as well as creative additions to the dim sum menu, such as salted egg yolk custard buns, crispy bread rolls and snow skin dumplings. Perfect your deep-frying skill to get crispy deep-fried wonton, learn tips on how to mould dumplings into various shapes, find out how to make crystalline har kow skin, and discover many more ideas that will inspire great cooking in this comprehensive Cooking Classics collection.

دانلود کتاب «دیم سام»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید