دانلود کتاب Determining Mycotoxins and Mycotoxigenic Fungi in Food and Feed (به فارسی: تعیین مایکوتوکسین ها و قارچ های مایکوتوکسیژنیک در غذا و خوراک) نوشته شده توسط «S. De Saeger (Eds.)»
اطلاعات کتاب تعیین مایکوتوکسین ها و قارچ های مایکوتوکسیژنیک در غذا و خوراک
موضوع اصلی: علوم (عمومی)
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Woodhead Publishing
نویسنده: S. De Saeger (Eds.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2011
تعداد صفحه: 456 / 432
حجم فایل: 4.54 مگابایت
کد کتاب: 1845696743 , 9781845696740
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تعیین مایکوتوکسین ها و قارچ های مایکوتوکسیژنیک در غذا و خوراک
مایکوتوکسین ها – متابولیت های ثانویه سمی تولید شده توسط قارچ های مایکوتوکسیژنیک – خطر قابل توجهی برای زنجیره غذایی ایجاد می کنند. در واقع، از نظر سمیت مزمن، ممکن است خطرناکترین آلایندههای غذایی باشند و محدودیتهای قانونی در سطح آنها در غذا و خوراک همچنان در سرتاسر جهان توسعه مییابد. بنابراین، روشهای سریع و قابل اعتماد برای تعیین قارچهای مایکوتوکسین و مایکوتوکسینها در غذا و خوراک ضروری است. این کتاب روشهای فعلی و نوظهور را در این زمینه مرور میکند.
بخش اول بر روی اصول تعیین مایکوتوکسین، نمونهبرداری، آمادهسازی نمونه و پاکسازی و تکنیکهای تعیین کلیدی، مانند جداسازی کروماتوگرافی، کروماتوگرافی مایع-جرم تمرکز دارد. طیف سنجی و روش های ایمونوشیمیایی بخش دوم سپس به تشریح تضمین کیفیت، روشهای رسمی و معیارهای عملکرد برای تعیین مایکوتوکسینها در غذا و خوراک میپردازد. موضوعات تحت پوشش شامل اعتبار آزمایشگاهی، اعتبارسنجی روش و عدم قطعیت اندازه گیری است. توسعه و تجزیه و تحلیل نشانگرهای زیستی برای مایکوتوکسین ها در بخش سوم مورد بحث قرار گرفته است. فصل های جداگانه بر روی تشخیص قرار گرفتن در معرض در انسان و حیوانات تمرکز دارند. بخش چهارم به فرآیندهای درگیر در تعیین قارچ های مایکوتوکسیژنیک در غذا و خوراک مربوط می شود. همچنین شناسایی ژنها و خوشههای ژنی درگیر در سنتز مایکوتوکسین و همچنین بارکد DNA قارچهای سمی را توصیف میکند. در نهایت، بخش پنجم برخی از روشهای نوظهور برای تجزیه و تحلیل مایکوتوکسین را بررسی میکند، از سنجش زیستی تا تکنیکهای طیفسنجی مرجع استاندارد برای همه کسانی که درگیر کاهش آلودگی مایکوتوکسین در زنجیره غذایی هستند.
- بر اساس موارد ضروری تعیین مایکوتوکسین، پوشش نمونه گیری، آماده سازی نمونه، پاکسازی و تکنیک های تعیین کلید تمرکز می کند
- اسناد تضمین کیفیت و روش های رسمی و معیارهای عملکرد برای تعیین مایکوتوکسین ها در غذا و خوراک
- بررسی فرآیندهای تعیین قارچ های مایکوتوکسیژنیک در غذا و خوراک از جمله شناسایی ژن ها و خوشه های ژن
Part one focuses on the essentials of mycotoxin determination, covering sampling, sample preparation and clean-up and key determination techniques, such as chromatographic separation, liquid chromatography-mass spectrometry and immunochemical methods. Part two then goes on to describe quality assurance, official methods and performance criteria for determining mycotoxins in food and feed. Topics covered include laboratory accreditation, method validation and measurement uncertainty. The development and analysis of biomarkers for mycotoxins are discussed in part three. Individual chapters focus on detecting exposure in humans and animals. Part four is concerned with the processes involved in determining mycotoxigenic fungi in food and feed. It also describes the identification of genes and gene clusters involved in mycotoxin synthesis, as well as DNA barcoding of toxigenic fungi. Finally, part five explores some of the emerging methods for mycotoxin analysis, ranging from bio-sensing to spectroscopic techniques.
With its distinguished editor and international team of contributors, Determining mycotoxins and mycotoxigenic fungi in food and feed is a standard reference for all those concerned with reducing mycotoxin contamination in the food chain.
- Focuses on the essentials of mycotoxin determination, covering sampling, sample preparation, clean-up and key determination techniques
- Documents quality assurance and official methods and performance criteria for determining mycotoxins in food and feed
- Explores the processes of determining mycotoxigenic fungi in food and feed including the identification of genes and gene clusters
دانلود کتاب «تعیین مایکوتوکسین ها و قارچ های مایکوتوکسیژنیک در غذا و خوراک»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.