آشپزی

پوسته

Crust

دانلود کتاب Crust (به فارسی: پوسته) نوشته شده توسط «Richard Bertinet»


اطلاعات کتاب پوسته

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Octopus Books

نویسنده: Richard Bertinet

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

حجم فایل: 31.43 مگابایت

کد کتاب: 1906868816 , 9781906868819

توضیحات کتاب پوسته

به شما کمک می کند تا بر خمیر ترش قدرتمند مسلط شوید و تخمیرهای خود را بسازید تا بتوانید در هر زمان نان درست کنید. این عنوان به نان های تخصصی با استفاده از طیف وسیعی از آردها و طعم ها می پردازد. این کروسانت و همه انواع آن را بررسی می‌کند و همچنین نان‌های شیرین دیگر مانند Stollen و Brioche را پوشش می‌دهد. رویکرد انقلابی و ساده ریچارد برتینه به شما این اطمینان را می‌دهد که دستور العمل‌های واقعاً هیجان‌انگیز را در خانه ایجاد کنید. او با تسلط بر خمیر ترش و ساختن تخمیرهای خود شروع می کند تا بتوانید در هر زمان نان درست کنید. و سپس نگاهی به نان‌های مخصوص می‌اندازد، با استفاده از طیف وسیعی از آردها و طعم‌ها – چرا نان اسپلد را امتحان نکنید یا با شیرینی و چوب شور امتحان نکنید؟ او با کاوش در کروسانت و همه انواع شگفت انگیز آن و همچنین پوشش سایر نان های شیرین وسوسه انگیز مانند Stollen و Brioche را دنبال می کند. با عکاسی گام به گام خیره‌کننده، توصیه‌های ساده و تکنیک‌های مفید، Crust دنبال‌کننده‌ای شایسته برای اولین کار قابل توجه است.


Helps you to master the mighty Sourdough and make your own ferments so that you can make bread anytime. This title looks at speciality breads, using a range of flours and flavours. It explores the Croissant and all its variations as well as covers other sweet breads such as Stollen and Brioche.Richard Bertinet’s revolutionary and simple approach gives you the confidence to create really exciting recipes at home. He begins by mastering the mighty Sourdough and making your own ferments so that you can make bread anytime. And then he takes a look at speciality breads, using a range of flours and flavours – why not try making Spelt Bread or experiment with Bagels and Pretzels? He follows by exploring the Croissant and all its wonderful variations as well as covering other deliciously tempting sweet breads such as Stollen and Brioche. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crust is a worthy following to a remarkable debut.

دانلود کتاب «پوسته»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید