آشپزی

آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ

Cooking With My Sisters: One Hundred Years of Family Recipes From Bari to Big Stone Gap

دانلود کتاب Cooking With My Sisters: One Hundred Years of Family Recipes From Bari to Big Stone Gap (به فارسی: آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ) نوشته شده توسط «Adriana Trigiani – Mary Yolanda Trigiani»


اطلاعات کتاب آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Simon & Schuster

نویسنده: Adriana Trigiani – Mary Yolanda Trigiani

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

حجم فایل: 11.03 مگابایت

کد کتاب: 0743268660 , 9780743268660

توضیحات کتاب آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ

برای خانواده Trigianis، آشپزی همیشه یک امر خانوادگی بوده است – و آشپزخانه مرکز شلوغ خانه آنها بود، جایی که مردم دور میز برای غذای خوب، گفتگوی خوب و فوران های گاه به گاه جمع می شدند. مثال: بیرون انداختن از آشپزخانه به این دلیل که تکنیک ورز دادن نان عید پاک در حد مناسب نیست. همانطور که آدریانا می گوید: “وقتی تریجیانی ها دست دراز می کنند و به کسی دست می زنند، ما این کار را با غذا انجام می دهیم.” مانند دستور العمل‌هایی که نسل‌ها از مادر به دختر و مادربزرگ به نوه منتقل شده‌اند، جشن‌های خانواده نیز به زندگی و خنده دور میز پیوند خورده است. ما می آموزیم که چگونه مادربزرگ یولاندا تریگیانی گاهی اوقات دستور العمل های خود را به صورت کد می نوشت، یا از حافظه کار می کرد و به دقت از دستور العمل های خود محافظت می کرد. و ما مادربزرگ لوسیا بونیچلی را ملاقات می کنیم که هرگز صدایش را بلند نکرد و معتقد بود که وقتی مردم سر میز شام دعوا می کنند، غذا در بدن به سم تبدیل می شود. صدای آدریانا تریگیانی از صفحه اول مجموعه آشپزی با خواهران من زنده می شود. از دستور العمل های خانوادگی محبوب که Trigianis برای نسل ها از آنها لذت می برد. اما اینجا خیلی بیشتر از غذا وجود دارد. آشپزی با خواهران من که سرشار از حکایات خانوادگی خنده دار، نامه های سوزناک و عکس های رنگی نفیس است، ما را به دنیای گرم و شوخ قبیله تریجیانی می کشاند. هر دستور غذا داستانی پشت خود دارد و هر فصل نکاتی از خواهران مختلف دارد که منعکس کننده شخصیت منحصربه‌فرد آخرین نسل زنان تریجیانی است. در اینجا وعده‌های غذایی اصلی وجود دارد که در بخش‌هایی مانند «زندگی بزرگ» و «وای بزرگ، که شامل فصل‌های «پاستا، یا به قول ما، ماچرونی» و «غذایی که در کودکی از ما متنفر بودیم، اما دوست داشتیم اکنون سرو کنیم» را شامل می‌شود. برای هر آشپزی قابل دسترس است، این دستور العمل ها از مرغ و پولنتا، سوپ برنج زیزی مری، و گنوکی گرفته تا دسرهای مورد علاقه مانند کیک دوغ مادربزرگ – و همه غذاهای لذیذ برای گرد هم آوردن خانواده شما تنظیم شده است. نوشته شده با طنز و ذکاوت علامت تجاری آدریانا تریگیانی، این کتاب فوق‌العاده برای هر کسی که به پیوندهایی که غذا، جامعه و سنت‌های فرهنگی می‌تواند ارائه دهد، ارزش قائل باشد، جذاب خواهد بود. از نسخه گالینگور.


For the Trigianis, cooking has always been a family affair–and the kitchen was the bustling center of their home, where folks gathered around the table for good food, good conversation, and the occasional eruption. Example: Being thrown out of the kitchen because one’s Easter bread kneading technique isn’t up to par. As Adriana says: “When the Trigianis reach out and touch someone, we do it with food.” Like the recipes that have been handed down for generations from mother to daughter and grandmother to granddaughter, the family’s celebrations are also anchored to the life and laughter around the table. We learn how Grandmom Yolanda Trigiani sometimes wrote her recipes in code, or worked from memory, guarding her recipes carefully. And we meet Grandma Lucia Bonicelli, who never raised her voice and believed that when people fight at the dinner table, the food turns to poison in the body.Adriana Trigiani’s voice springs to life from the first page of Cooking with My Sisters, a collection of beloved family recipes that the Trigianis have been enjoying for generations. But there’s much more here than just the food. Peppered with hilarious family anecdotes, poignant letters, and exquisite color photographs, Cooking with My Sisters draws us into the warm and witty world of the Trigiani clan. Each recipe has a story behind it, and each chapter has tips from different sisters, reflecting the unique personalities of the latest generation of Trigiani women.Here are mainstay meals, featured in sections such as “The Big Life” and “The Big Wow,” which include the chapters “Pasta, or as We Called It, Maccheroni” and “Food We Hated as Kids but Love to Serve Now.” Accessible to any cook, the recipes range from Chicken and Polenta, Zizi Mary’s Rice Soup, and Gnocchi to favorite desserts like Grandmom’s Buttermilk Cake–and all the delectable dishes are geared toward bringing your family together.Written with Adriana Trigiani’s trademark humor and verve, this wonderful book will appeal to anyone who values the bonds that food, community, and cultural tradition can provide.From the Hardcover edition.

دانلود کتاب «آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید