دانلود کتاب Cooking With My Sisters: One Hundred Years of Family Recipes From Bari to Big Stone Gap (به فارسی: آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ) نوشته شده توسط «Adriana Trigiani – Mary Yolanda Trigiani»
اطلاعات کتاب آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Simon & Schuster
نویسنده: Adriana Trigiani – Mary Yolanda Trigiani
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
حجم فایل: 11.03 مگابایت
کد کتاب: 0743268660 , 9780743268660
توضیحات کتاب آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ
برای خانواده Trigianis، آشپزی همیشه یک امر خانوادگی بوده است – و آشپزخانه مرکز شلوغ خانه آنها بود، جایی که مردم دور میز برای غذای خوب، گفتگوی خوب و فوران های گاه به گاه جمع می شدند. مثال: بیرون انداختن از آشپزخانه به این دلیل که تکنیک ورز دادن نان عید پاک در حد مناسب نیست. همانطور که آدریانا می گوید: “وقتی تریجیانی ها دست دراز می کنند و به کسی دست می زنند، ما این کار را با غذا انجام می دهیم.” مانند دستور العملهایی که نسلها از مادر به دختر و مادربزرگ به نوه منتقل شدهاند، جشنهای خانواده نیز به زندگی و خنده دور میز پیوند خورده است. ما می آموزیم که چگونه مادربزرگ یولاندا تریگیانی گاهی اوقات دستور العمل های خود را به صورت کد می نوشت، یا از حافظه کار می کرد و به دقت از دستور العمل های خود محافظت می کرد. و ما مادربزرگ لوسیا بونیچلی را ملاقات می کنیم که هرگز صدایش را بلند نکرد و معتقد بود که وقتی مردم سر میز شام دعوا می کنند، غذا در بدن به سم تبدیل می شود. صدای آدریانا تریگیانی از صفحه اول مجموعه آشپزی با خواهران من زنده می شود. از دستور العمل های خانوادگی محبوب که Trigianis برای نسل ها از آنها لذت می برد. اما اینجا خیلی بیشتر از غذا وجود دارد. آشپزی با خواهران من که سرشار از حکایات خانوادگی خنده دار، نامه های سوزناک و عکس های رنگی نفیس است، ما را به دنیای گرم و شوخ قبیله تریجیانی می کشاند. هر دستور غذا داستانی پشت خود دارد و هر فصل نکاتی از خواهران مختلف دارد که منعکس کننده شخصیت منحصربهفرد آخرین نسل زنان تریجیانی است. در اینجا وعدههای غذایی اصلی وجود دارد که در بخشهایی مانند «زندگی بزرگ» و «وای بزرگ، که شامل فصلهای «پاستا، یا به قول ما، ماچرونی» و «غذایی که در کودکی از ما متنفر بودیم، اما دوست داشتیم اکنون سرو کنیم» را شامل میشود. برای هر آشپزی قابل دسترس است، این دستور العمل ها از مرغ و پولنتا، سوپ برنج زیزی مری، و گنوکی گرفته تا دسرهای مورد علاقه مانند کیک دوغ مادربزرگ – و همه غذاهای لذیذ برای گرد هم آوردن خانواده شما تنظیم شده است. نوشته شده با طنز و ذکاوت علامت تجاری آدریانا تریگیانی، این کتاب فوقالعاده برای هر کسی که به پیوندهایی که غذا، جامعه و سنتهای فرهنگی میتواند ارائه دهد، ارزش قائل باشد، جذاب خواهد بود. از نسخه گالینگور.
دانلود کتاب «آشپزی با خواهرانم: صد سال دستور پخت خانوادگی از باری تا شکاف سنگ بزرگ»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.