دانلود کتاب Cooking with Coconut Flour: A Delicious Low-Carb, Gluten-Free Alternative to Wheat (به فارسی: آشپزی با آرد نارگیل: یک جایگزین خوشمزه کم کربوهیدرات و بدون گلوتن برای گندم) نوشته شده توسط «Bruce Fife»
اطلاعات کتاب آشپزی با آرد نارگیل: یک جایگزین خوشمزه کم کربوهیدرات و بدون گلوتن برای گندم
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Piccadilly Books Ltd.
نویسنده: Bruce Fife
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 162 / 81
حجم فایل: 18.46 مگابایت
کد کتاب: 0941599639 , 9780941599634
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب آشپزی با آرد نارگیل: یک جایگزین خوشمزه کم کربوهیدرات و بدون گلوتن برای گندم
آرد نارگیل یک جایگزین خوشمزه و سالم برای گندم است. فیبر بالایی دارد، کربوهیدرات قابل هضم کمی دارد و منبع خوبی از پروتئین است. این دستور العمل های آرد نارگیل با در نظر گرفتن سلامتی شما طراحی شده اند. هر دستور غذا کاملاً عاری از گندم، گلوتن، سویا، چربی و شیرین کننده های مصنوعی است. نارگیل به طور طبیعی کربوهیدرات کمی دارد و دستور العمل ها شامل هر دو نوع قند معمولی و کم قند است. آرد نارگیل فواید زیادی برای سلامتی دارد. می تواند هضم را بهبود بخشد، به تنظیم قند خون کمک کند، در برابر دیابت محافظت کند، به پیشگیری از بیماری قلبی و سرطان کمک کند و به کاهش وزن کمک کند.
دانلود کتاب «آشپزی با آرد نارگیل: یک جایگزین خوشمزه کم کربوهیدرات و بدون گلوتن برای گندم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.