دانلود کتاب Cooking with Coconut: 125 Recipes for Healthy Eating ; Delicious Uses for Every Form: Oil, Flour, Water, Milk, Cream, Sugar, Dried & Shredded (به فارسی: آشپزی با نارگیل: 125 دستور العمل برای تغذیه سالم. کاربردهای خوشمزه برای هر فرم: روغن، آرد، آب، شیر، خامه، شکر، خشک شده و خرد شده) نوشته شده توسط «Ganeshram – Ramin»
اطلاعات کتاب آشپزی با نارگیل: 125 دستور العمل برای تغذیه سالم. کاربردهای خوشمزه برای هر فرم: روغن، آرد، آب، شیر، خامه، شکر، خشک شده و خرد شده
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Storey Publishing LLC
نویسنده: Ganeshram – Ramin
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2016
تعداد صفحه: 289
حجم فایل: 50.72 مگابایت
کد کتاب: 1612126472 , 9781612126470
توضیحات کتاب آشپزی با نارگیل: 125 دستور العمل برای تغذیه سالم. کاربردهای خوشمزه برای هر فرم: روغن، آرد، آب، شیر، خامه، شکر، خشک شده و خرد شده
آشپزی با نارگیل تطبیق پذیری نارگیل را با دستور العمل های خلاقانه برای استفاده از آن در همه شکل ها و طعم های آن، از € غذاهای صبحانه گرفته تا کاری با الهام از قومیت ها و € دسرهای شیرین، به نمایش می گذارد. صفحه عنوان؛ کپی رایت؛ فداکاری؛ فهرست؛ مقدمه؛ کمی تاریخچه نارگیل؛ نیروگاه تغذیه; تنوع غنی نارگیل؛ 1 پرایمر نارگیل: قطعات، محصولات و موارد استفاده؛ بسیاری از اشکال نارگیل؛ گوشت نارگیل سبز، تازه و خشک؛ آب نارگیل؛ شیر نارگیل؛ شهد نارگیل یا ملاس؛ مانای نارگیل؛ آرد نارگیل؛ شکر نارگیل؛ نارگیل جوانه زده یا اسفنج نارگیل؛ تادی یا تادی; آشپزی نارگیل DIY; شکستن نارگیل؛ برشته کردن نارگیل؛ شیر نارگیل؛ چیپس نارگیل؛ آرد نارگیل؛ مانای نارگیل؛ 2 دهانه (پیش غذا، تنقلات و بشقاب های کوچک).
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.