آشپزی

اکنون این را بپزید: 120 غذای آسان و لذیذی که نمی توانید صبر کنید تا درست کنید

Cook this now: 120 easy and delectable dishes you can't wait to make

دانلود کتاب Cook this now: 120 easy and delectable dishes you can’t wait to make (به فارسی: اکنون این را بپزید: 120 غذای آسان و لذیذی که نمی توانید صبر کنید تا درست کنید) نوشته شده توسط «Melissa Clark»


اطلاعات کتاب اکنون این را بپزید: 120 غذای آسان و لذیذی که نمی توانید صبر کنید تا درست کنید

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Hyperion

نویسنده: Melissa Clark

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 416

حجم فایل: 24.85 مگابایت

کد کتاب: 1401323987 , 9781401323981

توضیحات کتاب اکنون این را بپزید: 120 غذای آسان و لذیذی که نمی توانید صبر کنید تا درست کنید

“این مجموعه از دستور العمل های فصلی و ایده آل به سرعت به یکی از موارد مورد علاقه من تبدیل شده است. آماده سازی آسان و فوق العاده رضایت بخش است، این غذای راحت ابتکاری در بهترین حالت خود است. برای هر آشپز خانه پرشوری ضروری است.” – گوئینت پالترو، نویسنده کتاب «دختر پدرم کیک تنقلات انجیر؟ هوموس فوق‌العاده؟ سالاد هر سبزی که دارید؟ من همه آن را می‌خواهم! سبک هوشمندانه، خوش‌آمدگویی و عشق ملیسا به غذا، این کتاب آشپزی فوق‌العاده را القا می‌کند. این یک کتاب فوق‌العاده شخصی است. مجموعه ای از دستور العمل ها، هر کدام با پیچ و تاب های ظریف و طعم های اصلی خود، و در هر صفحه صدای ملیسا را ​​می شنوید که به طرز اطمینان بخشی شما را در آشپزخانه راهنمایی می کند.” – آماندا هسر، نویسنده کتاب آشپزی ضروری نیویورک تایمز و یکی از بنیانگذاران food52.com، ملیسا کلارک، ستون نویس بخش ناهار خوری نیویورک تایمز، دستور العمل های کاملاً جدیدی را برای یک سال تقویمی برای آشپزی با مواد تازه و محلی ارائه می دهد– مملو از داستان های پر جنب و جوش و سرگرم کننده در مورد غذا دادن به خانواده و دوستانش است. بسیاری از مردم می خواهند غذای خوب، ارگانیک و محلی بخورند، اما نمی دانند از کجا یا حتی چه زمانی شروع کنند، زیرا پیشنهادات در بازار کشاورزان محلی آنها با فصل تغییر می کند. . در Cook This Now، ملیسا کلارک تمام اطلاعات خود را در بازار به اشتراک می‌گذارد، از جمله آنچه که پس از بازدید سرد از بخش محصولات در فصل زمستان تصمیم می‌گیرد بپزد. چه چیزی را برای یک شام potluck که مطمئناً موفق است بیاورید. و اینکه او چگونه به شوهر دونده ماراتن و کودک نوپای بدخلق خود غذا می دهد. علاوه بر این، او با داستان‌های شخصی در مورد اوقات خوش با خانواده و دوستان، و ماجراهای آشپزی مانند آزمایش وسواس‌آمیز پای آلبالو و روزی که آخرین لیموی مایر حفظ شده شوهرش را بیرون انداخت، ما را خوشحال می‌کند. ملیسا با صدای خوشایند و دوستانه‌اش شما را همراهی می‌کند. در زندگی او در حالی که غذاهایی را فراهم می کند که به وعده های غذایی شما برای روزهای شلوغ شما تبدیل می شود. دستور غذاها شامل مرغ سوخاری ترد با نخود، لیمو و هویج با جعفری گرمولاتا است. سیب پخته شده با انجیر و هل; سالاد هویج بو داده عسل با آرگولا و بادام؛ گوشت خوک سرخ شده سریع با سبزی بهاری و آنچوی. نارگیل فاج براونی – و خیلی چیزهای دیگر. Melissa غذاهای آسان و خوشمزه با مواد ارگانیک و تازه ارائه می دهد که می توان به طور منحصر به فرد در طول هر ماه خاص به دست آورد. این روزها غذا دادن به خانواده ها می تواند یک چالش واقعی باشد، اما دستور العمل های ملیسا و نوشته های دعوت کننده، آشپزهای خانه را تشویق می کند که خارج از چیزهای آشنا، اما همه را خوشحال می کند.


“This collection of brilliantly conceived, seasonally driven recipes has quickly become one of my favorites. Easy to prepare and incredibly satisfying, this is inventive comfort food at its best. A must for any passionate home cook.” –Gwyneth Paltrow, author of My Father’s Daughter “Fig Snacking Cake? Stupendous Hummus? Whatever Greens You’ve Got Salad? I want all of it! Melissa’s smart, welcoming style and love of food infuse this wonderful cookbook. It’s an extremely personal collection of recipes, each with its own subtle twists and original flavors, and on every page you hear Melissa’s voice reassuringly guiding you around the kitchen.” –Amanda Hesser, author of The Essential New York Times Cookbook and co-founder of food52.com Melissa Clark, New York Times Dining Section columnist, offers a calendar year’s worth of brand-new recipes for cooking with fresh, local ingredients–replete with lively and entertaining stories of feeding her own family and friends.Many people want to eat well, organically and locally, but don’t know where or even when to begin, since the offerings at their local farmers’ market change with the season. In Cook This Now, Melissa Clark shares all her market savvy, including what she decides to cook after a chilly visit to the produce section in the dead of winter; what to bring to a potluck dinner that’s guaranteed to be a hit; and how she feeds her marathon-running husband and finicky toddler. In addition, she regales us with personal stories about good times with family and friends, and cooking adventures such as her obsessive cherry pie experimentation and the day she threw out her husband’s last preserved Meyer lemon.In her welcoming, friendly voice, Melissa takes you inside her life while providing the dishes that will become your go-to meals for your own busy days. Recipes include Crisp Roasted Chicken with Chickpeas, Lemons, and Carrots with Parsley Gremolata; Baked Apples with Fig and Cardamom Crumble; Honey-Roasted Carrot Salad with Arugula and Almonds; Quick-Braised Pork Chops with Spring Greens and Anchovies; Coconut Fudge Brownies–and much more.Melissa delivers easy, delicious meals featuring organic, fresh ingredients that can be uniquely obtained during each particular month. It can be a real challenge to feed families these days, but Melissa’s recipes and inviting writing encourage home cooks to venture outside of the familiar, yet please everyone at the table.

دانلود کتاب «اکنون این را بپزید: 120 غذای آسان و لذیذی که نمی توانید صبر کنید تا درست کنید»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید