سیاست

مزه های مورد بحث: فوی گراس و سیاست غذا

Contested Tastes: Foie Gras and the Politics of Food

دانلود کتاب Contested Tastes: Foie Gras and the Politics of Food (به فارسی: مزه های مورد بحث: فوی گراس و سیاست غذا) نوشته شده توسط «Michaela DeSoucey»


اطلاعات کتاب مزه های مورد بحث: فوی گراس و سیاست غذا

موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – دولت و سیاست

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Princeton University Press

نویسنده: Michaela DeSoucey

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2016

تعداد صفحه: 296

حجم فایل: 2.73 مگابایت

کد کتاب: 0691154937 , 9780691154930

توضیحات کتاب مزه های مورد بحث: فوی گراس و سیاست غذا

چه کسی به فوا گراس اهمیت می دهد؟ همانطور که معلوم است، بسیاری این کار را انجام می دهند. در دهه گذشته، این غذای لذیذ فرانسوی – جگر چاق شده اردک ها یا غازهایی که به زور از طریق لوله تغذیه می شوند – در مرکز نبردهای جنجالی بین فعالان حقوق حیوانات، کشاورزان صنعتگر، گروه های صنعتی، سیاستمداران، سرآشپزها قرار گرفته است. و خوراکی ها در Contested Tastes، Michaela DeSoucey ما را به مزارع، رستوران ها، تظاهرات و جلسات سیاسی در ایالات متحده و فرانسه می برد تا نشان دهد که چرا مردم با شور و اشتیاق به فوا گراس اهمیت می دهند – و چرا ما باید به آن اهمیت بدهیم. .

دسوسی با گردآوری کارهای میدانی، مصاحبه‌ها و مواد آرشیو و رسانه‌ها در هر دو سوی اقیانوس اطلس، نگاهی قانع‌کننده به استدلال‌های اخلاقی و اقدامات تحریک‌آمیز نیروهای طرفدار و ضد فوی گراس ارائه می‌دهد. او داستان‌های شخصی را با تحلیل‌های منصفانه از زمینه‌های اجتماعی ترکیب می‌کند که در آن فوا گراس مورد علاقه و نفرت است. از انبارهای مناطق روستایی جنوب غربی فرانسه و مقر اتحادیه اروپا در بروکسل، تا آشپزخانه‌های منحصر به فرد شهر نیویورک و دفاتر دولتی شیکاگو، دسوسی نشان می‌دهد که بحث‌ها در مورد فوا گراس شامل سیاست‌های داغ و بحث‌انگیز است. گزارش غنی و ظریف او توجه ما را به پویایی فرهنگی بازارها، ماهیت چندصدایی «گاستروپولیتیک» و پیچیدگی های معنای شناسایی به عنوان یک خورنده «اخلاقی» در دنیای غذای امروزی جلب می کند.

بررسی علل و پیامدهای جنگ‌های فوا گراس، طعم‌های متضاد اهمیت اجتماعی غذا و طعم را در قرن بیست و یکم روشن می‌کند.


Who cares about foie gras? As it turns out, many do. In the last decade, this French delicacy–the fattened liver of ducks or geese that have been force-fed through a tube–has been at the center of contentious battles between animal rights activists, artisanal farmers, industry groups, politicians, chefs, and foodies. In Contested Tastes, Michaela DeSoucey takes us to farms, restaurants, protests, and political hearings in both the United States and France to reveal why people care so passionately about foie gras–and why we should care too.

Bringing together fieldwork, interviews, and materials from archives and the media on both sides of the Atlantic, DeSoucey offers a compelling look at the moral arguments and provocative actions of pro- and anti-foie gras forces. She combines personal stories with fair-minded analysis of the social contexts within which foie gras is loved and loathed. From the barns of rural southwest France and the headquarters of the European Union in Brussels, to exclusive New York City kitchens and the government offices of Chicago, DeSoucey demonstrates that the debates over foie gras involve heated and controversial politics. Her rich and nuanced account draws our attention to the cultural dynamics of markets, the multivocal nature of “gastropolitics,” and the complexities of what it means to identify as a “moral” eater in today’s food world.

Investigating the causes and consequences of the foie gras wars, Contested Tastes illuminates the social significance of food and taste in the twenty-first century.

دانلود کتاب «مزه های مورد بحث: فوی گراس و سیاست غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید