دانلود کتاب Conditioned Taste Aversion: Neural and Behavioral Processes (به فارسی: بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری) نوشته شده توسط «Steve Reilly – Todd R. Schachtman»
اطلاعات کتاب بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Oxford University Press, USA
نویسنده: Steve Reilly – Todd R. Schachtman
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 589
حجم کتاب: 9 مگابایت
کد کتاب: 9780195326581 , 019532658X
توضیحات کتاب بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری
بیزاری از طعم مشروط مسلماً مهمترین فرآیند یادگیری است که انسان ها و حیوانات دارند زیرا از مصرف مکرر مواد غذایی سمی جلوگیری می کند. این نه تنها بر محتوا و جهت تئوری یادگیری تأثیر عمیقی گذاشته است، بلکه از اهمیت تغذیه ای و بالینی انسانی نیز برخوردار است. علاوه بر ارتباط مستقیم آن با انتخاب غذا، عادات غذایی، و اختلالات خوردن، برای جمعیت های بالینی خاصی که در نتیجه درمان به آن مبتلا می شوند، مهم است. مطالعه بیزاری از طعم شرطی، نظریه و تحقیقات جدیدی را در مورد شرطی شدن مواد مخدر و اعتیاد، و همچنین در مورد ایمنی شرطی تقویت کرده است. همچنین تعداد قابل توجهی از تحقیقات اخیر در زمینه بررسی بسترهای عصبی تنفر از مزه شرطی – عصب آناتومی، فارماکولوژی و نقش آن در پایه مولکولی و سلولی شکل پذیری انجام شده است. این کتاب دیدگاهی قطعی در مورد وضعیت فعلی تحقیق، تئوری و کاربردهای بالینی برای اثرات و روش شناسی بیزاری از طعم شرطی ارائه می دهد. در هر فصل، یک محقق برجسته در این زمینه، طیف گستردهای از مطالعات را همراه با یافتههای فعلی در مورد موضوع ارائه میکند، که هم نقاط عطف نظری اصلی و هم دیدگاههای مهم جدید را برجسته میکند. این منبع مهمی برای محققین حرفه ای و دانشجویی خواهد بود که شرطی سازی، یادگیری، انعطاف پذیری، اختلالات خوردن، و رفتارهای غذایی و خوراکی را در علوم اعصاب، علوم اعصاب شناختی، روانشناسی شناختی، روانشناسی رشد، روانشناسی بالینی، روانپزشکی، و پزشکی مطالعه می کنند.
دانلود کتاب «بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.