دارو

بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری

Conditioned Taste Aversion: Neural and Behavioral Processes

دانلود کتاب Conditioned Taste Aversion: Neural and Behavioral Processes (به فارسی: بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری) نوشته شده توسط «Steve Reilly – Todd R. Schachtman»


اطلاعات کتاب بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری

موضوع اصلی: دارو

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Oxford University Press, USA

نویسنده: Steve Reilly – Todd R. Schachtman

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 589

حجم کتاب: 9 مگابایت

کد کتاب: 9780195326581 , 019532658X

توضیحات کتاب بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری

بیزاری از طعم مشروط مسلماً مهمترین فرآیند یادگیری است که انسان ها و حیوانات دارند زیرا از مصرف مکرر مواد غذایی سمی جلوگیری می کند. این نه تنها بر محتوا و جهت تئوری یادگیری تأثیر عمیقی گذاشته است، بلکه از اهمیت تغذیه ای و بالینی انسانی نیز برخوردار است. علاوه بر ارتباط مستقیم آن با انتخاب غذا، عادات غذایی، و اختلالات خوردن، برای جمعیت های بالینی خاصی که در نتیجه درمان به آن مبتلا می شوند، مهم است. مطالعه بیزاری از طعم شرطی، نظریه و تحقیقات جدیدی را در مورد شرطی شدن مواد مخدر و اعتیاد، و همچنین در مورد ایمنی شرطی تقویت کرده است. همچنین تعداد قابل توجهی از تحقیقات اخیر در زمینه بررسی بسترهای عصبی تنفر از مزه شرطی – عصب آناتومی، فارماکولوژی و نقش آن در پایه مولکولی و سلولی شکل پذیری انجام شده است. این کتاب دیدگاهی قطعی در مورد وضعیت فعلی تحقیق، تئوری و کاربردهای بالینی برای اثرات و روش شناسی بیزاری از طعم شرطی ارائه می دهد. در هر فصل، یک محقق برجسته در این زمینه، طیف گسترده‌ای از مطالعات را همراه با یافته‌های فعلی در مورد موضوع ارائه می‌کند، که هم نقاط عطف نظری اصلی و هم دیدگاه‌های مهم جدید را برجسته می‌کند. این منبع مهمی برای محققین حرفه ای و دانشجویی خواهد بود که شرطی سازی، یادگیری، انعطاف پذیری، اختلالات خوردن، و رفتارهای غذایی و خوراکی را در علوم اعصاب، علوم اعصاب شناختی، روانشناسی شناختی، روانشناسی رشد، روانشناسی بالینی، روانپزشکی، و پزشکی مطالعه می کنند.


Conditioned taste aversion is arguably the most important learning process that humans and animals possess because it prevents the repeated self-administration of toxic food. It has not only profoundly influenced the content and direction of learning theory, but also has important human nutritional and clinical significance. In addition to its direct relevance to food selection, dietary habits, and eating disorders, it is significant for certain clinical populations that develop it as a consequence of their treatment. The study of conditioned taste aversions has invigorated new theory and research on drug conditioning and addictions, as well as on conditioned immunity. There has also been a substantial amount of recent research exploring the neural substrates of conditioned taste aversion–its neuroanatomy, pharmacology, and role in the molecular and cellular basis of plasticity. This book provides a definitive perspective on the current state of research, theory, and clinical applications for conditioned taste aversion effects and methodology. In each chapter, a leading scholar in the field presents a broad range of studies, along with current findings on the topic, highlighting both the major theoretical landmarks and the significant new perspectives. It will be an important resource for both professional and student researchers, who study conditioning, learning, plasticity, eating disorders, and dietary and ingestive behaviors in neuroscience, cognitive neuroscience, cognitive psychology, developmental psychology, clinical psychology, psychopharmacology, and medicine.

دانلود کتاب «بیزاری از طعم شرطی: فرآیندهای عصبی و رفتاری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.