کامپیوترها

فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا

Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation

دانلود کتاب Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation (به فارسی: فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا) نوشته شده توسط «Da-Wen Sun»


اطلاعات کتاب فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا

موضوع اصلی: کامپیوترها

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Da-Wen Sun

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 570

حجم کتاب: 8 مگابایت

کد کتاب: 0123736420 , 9780123736420

توضیحات کتاب فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا

اولین کتاب در این حوزه که به سرعت در حال گسترش است، فناوری بینایی رایانه ای برای ارزیابی کیفیت غذا است که به طور کامل آخرین پیشرفت ها در پردازش و تجزیه و تحلیل تصویر را مورد بحث قرار می دهد. بینایی کامپیوتر در سال‌های اخیر توجه تحقیقات و توسعه زیادی را به خود جلب کرده است و در نتیجه پیشرفت‌های علمی و فناوری قابل توجهی در بازرسی کیفیت، طبقه‌بندی و ارزیابی طیف وسیعی از محصولات غذایی و کشاورزی حاصل شده است. این کار منحصر به فرد به مهندسان و فناورانی که در زمینه تحقیق، توسعه و عملیات در صنایع غذایی مشغول به کار هستند، اطلاعات مهم، جامع و به آسانی در مورد هنر و علم فناوری بینایی کامپیوتری را در اختیار می‌گذارد. دانشجویان و محققین در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی نیز این منبع مرجع ضروری را خواهند یافت. بحث در مورد فن آوری جدید برای تشخیص اشیا و استخراج اطلاعات کمی از تصاویر دیجیتال به منظور ارائه ارزیابی کیفیت عینی، سریع، غیر تماسی و غیر مخرب. نویسندگان بین‌المللی با مدارک علمی و حرفه‌ای به تفصیل به یکی از جنبه‌های فناوری مربوطه در هر فصل می‌پردازند که این موضوع را برای استفاده از کتاب درسی ایده‌آل می‌کند. از کاربرد در زمینه های تحقیقاتی بیشتر گوشت و سایر غذاها، میوه ها، سبزیجات و غلات.


The first book in this rapidly expanding area, Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation thoroughly discusses the latest advances in image processing and analysis. Computer vision has attracted much research and development attention in recent years and, as a result, significant scientific and technological advances have been made in quality inspection, classification and evaluation of a wide range of food and agricultural products. This unique work provides engineers and technologists working in research, development, and operations in the food industry with critical, comprehensive and readily accessible information on the art and science of computer vision technology. Undergraduate and postgraduate students and researchers in universities and research institutions will also find this an essential reference source. · Discusses novel technology for recognizing objects and extracting quantitative information from digital images in order to provide objective, rapid, non-contact and non-destructive quality evaluation. · International authors with both academic and professional credentials address in detail one aspect of the relevant technology per chapter making this ideal for textbook use · Divided into three parts, it begins with an outline of the fundamentals of the technology, followed by full coverage of the application in the most researched areas of meats and other foods, fruits, vegetables and grains.

دانلود کتاب «فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.