دانلود کتاب Computer Vision Technology for Food Quality Evaluation (به فارسی: فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا) نوشته شده توسط «Da-Wen Sun»
اطلاعات کتاب فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا
موضوع اصلی: کامپیوترها
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Da-Wen Sun
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 570
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 0123736420 , 9780123736420
توضیحات کتاب فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا
اولین کتاب در این حوزه که به سرعت در حال گسترش است، فناوری بینایی رایانه ای برای ارزیابی کیفیت غذا است که به طور کامل آخرین پیشرفت ها در پردازش و تجزیه و تحلیل تصویر را مورد بحث قرار می دهد. بینایی کامپیوتر در سالهای اخیر توجه تحقیقات و توسعه زیادی را به خود جلب کرده است و در نتیجه پیشرفتهای علمی و فناوری قابل توجهی در بازرسی کیفیت، طبقهبندی و ارزیابی طیف وسیعی از محصولات غذایی و کشاورزی حاصل شده است. این کار منحصر به فرد به مهندسان و فناورانی که در زمینه تحقیق، توسعه و عملیات در صنایع غذایی مشغول به کار هستند، اطلاعات مهم، جامع و به آسانی در مورد هنر و علم فناوری بینایی کامپیوتری را در اختیار میگذارد. دانشجویان و محققین در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی نیز این منبع مرجع ضروری را خواهند یافت. بحث در مورد فن آوری جدید برای تشخیص اشیا و استخراج اطلاعات کمی از تصاویر دیجیتال به منظور ارائه ارزیابی کیفیت عینی، سریع، غیر تماسی و غیر مخرب. نویسندگان بینالمللی با مدارک علمی و حرفهای به تفصیل به یکی از جنبههای فناوری مربوطه در هر فصل میپردازند که این موضوع را برای استفاده از کتاب درسی ایدهآل میکند. از کاربرد در زمینه های تحقیقاتی بیشتر گوشت و سایر غذاها، میوه ها، سبزیجات و غلات.
دانلود کتاب «فناوری بینایی کامپیوتر برای ارزیابی کیفیت غذا»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.