مهندسی

اطلس رنگی کیفیت میوه و سبزیجات پس از برداشت

Color Atlas of Postharvest Quality of Fruits and Vegetables

دانلود کتاب Color Atlas of Postharvest Quality of Fruits and Vegetables (به فارسی: اطلس رنگی کیفیت میوه و سبزیجات پس از برداشت) نوشته شده توسط «Maria Cecilia do Nascimento Nunes»


اطلاعات کتاب اطلس رنگی کیفیت میوه و سبزیجات پس از برداشت

موضوع اصلی: مهندسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: Maria Cecilia do Nascimento Nunes

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 480 / 448

حجم فایل: 19.46 مگابایت

کد کتاب: 0813803063 , 9780813817521

توضیحات کتاب اطلس رنگی کیفیت میوه و سبزیجات پس از برداشت

اثرات زمان و دما بر کیفیت میوه ها و سبزیجات پس از برداشت به صورت بصری در اطلس رنگی کیفیت میوه ها و سبزیجات پس از برداشت به تصویر کشیده شده است. از طریق صدها عکس رنگی پر جنب و جوش، این منبع منحصر به فرد نشان می دهد که چگونه ظاهر (مانند رنگ، شکل، نقص و آسیب) میوه ها و سبزیجات در طول عمر پس از برداشت آنها تغییر می کند و چگونه دمای ذخیره سازی تا حد زیادی به تغییرات کیفیت حیاتی کمک می کند.

پوشش گسترده کتاب، 37 میوه و سبزی مختلف از گروه‌های مختلف را توصیف می‌کند که در پنج درجه حرارت خاص نگهداری می‌شدند و پس از مدت‌های زمانی مشخص، روزانه از آنها عکس‌برداری می‌شد.

میوه ها و سبزیجات جداگانه از گروه های زیر پوشش داده می شوند:

  • میوه های نیمه گرمسیری و گرمسیری
  • میوه های هسته دار و هسته دار
  • میوه های نرم و انواع توت ها
  • cucurbitaceae
  • سولاناسه و سایر سبزیجات میوه ای
  • حبوبات و brassicas
  • ساقه، برگ و سایر سبزیجات </li
  • و آلیوم ها

اطلاعاتی در مورد هر میوه/سبزی مجزا مانند ویژگی ها، معیارهای کیفیت و ترکیب ارائه می شود. توصیه هایی برای ذخیره سازی، حمل و نقل و خرده فروشی؛ و اثرات دما بر کیفیت بصری و ترکیبی هر میوه یا سبزی جداگانه، مرتبط با عکس‌های ظاهری در زمان‌ها و دماهای خاص. این مستندات بصری نشان می‌دهد که نگهداری میوه‌ها و سبزیجات در دمای مناسب چقدر اهمیت دارد و اگر توصیه‌ها رعایت نشود چه اتفاقی می‌افتد. همچنین اهمیت کیفیت برداشت اولیه میوه/سبزی و ماندگاری مورد انتظار به عنوان تابعی از کیفیت در زمان برداشت، دمای ذخیره سازی و زمان نگهداری نشان داده شده است.

اطلس رنگی کیفیت میوه ها و سبزیجات پس از برداشت برای گروه متنوعی از متخصصان صنایع غذایی در زمینه های فرآوری، توزیع، خرده فروشی، کنترل کیفیت، بسته بندی، دما جذاب خواهد بود. کنترل (تجهیزات یا تجهیزات برودتی) و بازاریابی به عنوان ابزار مرجع و تعیین معیارهای اولویت بازاریابی. متخصصان دانشگاهی و علمی در زمینه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت، علوم غذایی و تغذیه نیز می توانند از این کتاب به عنوان مرجع برای مطالعه خود یا در کلاس استفاده کنند تا به دانش آموزان کمک کنند تا تغییرات ظاهری میوه/سبزیجات را به عنوان تابعی از زمان تجسم کنند. /درجه حرارت.


The effects of time and temperature on the postharvest quality of fruits and vegetables are visually depicted in the Color Atlas of Postharvest Quality of Fruits and Vegetables . Through hundreds of vibrant color photographs, this unique resource illustrates how the appearance (e.g., color, shape, defects and injuries) of fruits and vegetables changes throughout their postharvest life and how storage temperature greatly contributes to critical quality changes.

The book’s extensive coverage describes 37 different fruits and vegetables from different groups that were stored at five specific temperatures and photographed daily after specified elapsed periods of time.

Individual fruits and vegetables from the following groups are covered:

  • subtropical and tropical fruits
  • pome and stone fruits
  • soft fruits and berries
  • cucurbitaceae
  • solanaceous and other fruit vegetables
  • legumes and brassicas
  • stem, leaf and other vegetable
  • and alliums

Information is provided about each individual fruit/vegetable such as characteristics, quality criteria and composition; recommendations for storage, transport and retail; and effects of temperature on the visual and compositional quality of each individual fruit or vegetable, associated with photos of the appearance at particular times and temperatures. This visual documentation shows how important is to handle fruits and vegetables at the right temperature and what happens if the recommendations are not followed. Also shown is the importance of the initial harvest quality of the fruit/vegetable and the expected shelf life as a function of quality at harvest, storage temperature and storage time.

The Color Atlas of Postharvest Quality of Fruits and Vegetables will appeal to a diverse group of food industry professionals in the areas of processing, distribution, retail, quality control, packaging, temperature control (refrigerated facilities or equipment) and marketing as a reference tool and to establish marketing priority criteria. Academic and scientific professionals in the area of postharvest physiology and technology, food science and nutrition can also use the book as a reference either for their study or in class to help students to visualize changes in the appearance of fruit/vegetables as a function of time/temperature.

دانلود کتاب «اطلس رنگی کیفیت میوه و سبزیجات پس از برداشت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید