آشپزی

گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمک‌دار

Cold-smoking & salt-curing meat, fish & game

دانلود کتاب Cold-smoking & salt-curing meat, fish & game (به فارسی: گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمک‌دار) نوشته شده توسط «A D Livingston»


اطلاعات کتاب گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمک‌دار

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Lyons Press

نویسنده: A D Livingston

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2011

تعداد صفحه: 195

حجم فایل: 17.14 مگابایت

کد کتاب: 1599219824 , 9781599219820

توضیحات کتاب گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمک‌دار

با این کتاب، A. D. Livingston یک عمر دانش آشپزی جنوب را با عشق خود به سیگار کشیدن خانگی و تکنیک های درمان اصیل ترکیب می کند. او طرز تهیه ژامبون دودی و نمکی، ماهی، گیلاس و بازی را آموزش می‌دهد – مواد امروزی را با روش‌های سنتی دیروز تطبیق می‌دهد. همانطور که او می نویسد، “شما می توانید ماهی بهتر از آنچه می توانید بخرید سیگار بکشید، و می توانید بدون استفاده از هیچ ماده شیمیایی به جز نمک معمولی و دود خوب چوب سخت، ژامبون بهتری را درمان کنید.” این کتاب به شما نشان می‌دهد که چگونه، و شامل بیش از پنجاه دستور غذا می‌شود – مانند ژامبون کانتری با سس قرمز، بیکن کانادایی، ماهی نمکی اسکاندیناوی، و گوشت گاو – و همچنین دستورالعمل‌های کامل برای:

* آماده کردن نمک، ماهی خشک * تهیه ماهی تخته ای یا گراولاکس * ساختن یک دودخانه مدرن * ساخت دستگاه های سیگاری باربیکیو در مقیاس کوچک * انتخاب چوب و سوخت برای سیگار کشیدن * ژامبون روستایی و سایر گوشت ها با نمک پخت


With this book, A. D. Livingston combines a lifetime of Southern culinary knowledge with his own love of authentic home smoking and curing techniques. He teaches how to prepare smoked and salted hams, fish, jerky, and game—adapting today’s materials to yesterday’s traditional methods. As he writes, “you can smoke a better fish than you can buy, and you can cure a better ham without the use of any chemicals except ordinary salt and good hardwood smoke.” This book shows you how, and includes more than fifty recipes—such as Country Ham with Redeye Gravy, Canadian Bacon, Scandinavian Salt Fish, and Venison Jerky—as well as complete instructions for:

* Preparing salted, dried fish * Preparing planked fish, or gravlax * Building a modern walk-in smokehouse * Constructing small-scale barbecue smokers * Choosing woods and fuels for smoking * Salt-curing country ham and other meats

دانلود کتاب «گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمک‌دار»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید