دانلود کتاب Cold-smoking & salt-curing meat, fish & game (به فارسی: گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمکدار) نوشته شده توسط «A D Livingston»
اطلاعات کتاب گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمکدار
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Lyons Press
نویسنده: A D Livingston
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2011
تعداد صفحه: 195
حجم فایل: 17.14 مگابایت
کد کتاب: 1599219824 , 9781599219820
توضیحات کتاب گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمکدار
با این کتاب، A. D. Livingston یک عمر دانش آشپزی جنوب را با عشق خود به سیگار کشیدن خانگی و تکنیک های درمان اصیل ترکیب می کند. او طرز تهیه ژامبون دودی و نمکی، ماهی، گیلاس و بازی را آموزش میدهد – مواد امروزی را با روشهای سنتی دیروز تطبیق میدهد. همانطور که او می نویسد، “شما می توانید ماهی بهتر از آنچه می توانید بخرید سیگار بکشید، و می توانید بدون استفاده از هیچ ماده شیمیایی به جز نمک معمولی و دود خوب چوب سخت، ژامبون بهتری را درمان کنید.” این کتاب به شما نشان میدهد که چگونه، و شامل بیش از پنجاه دستور غذا میشود – مانند ژامبون کانتری با سس قرمز، بیکن کانادایی، ماهی نمکی اسکاندیناوی، و گوشت گاو – و همچنین دستورالعملهای کامل برای:
* آماده کردن نمک، ماهی خشک * تهیه ماهی تخته ای یا گراولاکس * ساختن یک دودخانه مدرن * ساخت دستگاه های سیگاری باربیکیو در مقیاس کوچک * انتخاب چوب و سوخت برای سیگار کشیدن * ژامبون روستایی و سایر گوشت ها با نمک پخت
* Preparing salted, dried fish * Preparing planked fish, or gravlax * Building a modern walk-in smokehouse * Constructing small-scale barbecue smokers * Choosing woods and fuels for smoking * Salt-curing country ham and other meats
دانلود کتاب «گوشت، ماهی و شکار سردسیری و نمکدار»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.