اقتصاد

قهوه و جامعه: کشاورزان مایا و بازارهای تجارت منصفانه

Coffee and Community: Maya Farmers and Fair Trade Markets

دانلود کتاب Coffee and Community: Maya Farmers and Fair Trade Markets (به فارسی: قهوه و جامعه: کشاورزان مایا و بازارهای تجارت منصفانه) نوشته شده توسط «Sarah Lyon»


اطلاعات کتاب قهوه و جامعه: کشاورزان مایا و بازارهای تجارت منصفانه

موضوع اصلی: بازرگانی و اقتصاد – صنایع

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: University Press of Colorado

نویسنده: Sarah Lyon

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 279

حجم فایل: 1.37 مگابایت

کد کتاب: 1607320584 , 9781607320586

توضیحات کتاب قهوه و جامعه: کشاورزان مایا و بازارهای تجارت منصفانه

به ما گفته می‌شود که صرفاً با نوشیدن یک فنجان قهوه ارگانیک و منصفانه صبحگاهی، روش‌های کشاورزی سازگار با محیط زیست، توسعه جامعه، قیمت‌های منصفانه و زنجیره‌های کوتاه‌شده کالا را تشویق می‌کنیم. اما واقعیت برای تولیدکنندگان، واسطه ها و مصرف کنندگان چیست؟ این تجزیه و تحلیل قوم نگارانه از قهوه تجارت منصفانه، اقدام جمعی و تلاش های ترکیبی شرکت کنندگان شبکه تجارت منصفانه را برای ساختن یک واقعیت اقتصادی جدید تجزیه و تحلیل می کند. Coffee and Community با تمرکز بر تعاونی La Voz Que Clama en el Desierto در سان خوان لا لاگونا، گواتمالا و روابط آن با برشته‌کننده‌ها، واردکنندگان و گواهی‌دهنده‌های قهوه در ایالات متحده، استدلال می‌کند که اگرچه تجارت منصفانه به نفع کشاورزی کوچک قهوه است. جوامع، ناقص تر از آن چیزی است که مدافعان و محققان اذعان کرده اند. با این حال، از طریق کار میدانی دقیق قوم نگاری با کشاورزان و با دنبال کردن محصول، می توان تجارت منصفانه را درک و اصلاح کرد تا عادلانه تر شود. این کتاب مورد توجه دانشجویان و دانشگاهیان در زمینه مردم شناسی، قوم شناسی، مطالعات آمریکای لاتین، و مطالعات کارگری و همچنین اقتصاددانان، دانشمندان علوم اجتماعی، سیاست گذاران، طرفداران تجارت منصفانه و هر کسی که به جهانی شدن و واقعیت های تجارت منصفانه علاقه مند است، خواهد بود. .


We are told that simply by sipping our morning cup of organic, fair-trade coffee we are encouraging environmentally friendly agricultural methods, community development, fair prices, and shortened commodity chains. But what is the reality for producers, intermediaries, and consumers? This ethnographic analysis of fair-trade coffee analyzes the collective action and combined efforts of fair-trade network participants to construct a new economic reality. Focusing on La Voz Que Clama en el Desierto?a cooperative in San Juan la Laguna, Guatemala?and its relationships with coffee roasters, importers, and certifiers in the United States, Coffee and Community argues that while fair trade does benefit small coffee-farming communities, it is more flawed than advocates and scholars have acknowledged. However, through detailed ethnographic fieldwork with the farmers and by following the product, fair trade can be understood and modified to be more equitable. This book will be of interest to students and academics in anthropology, ethnology, Latin American studies, and labor studies, as well as economists, social scientists, policy makers, fair-trade advocates, and anyone interested in globalization and the realities of fair trade.

دانلود کتاب «قهوه و جامعه: کشاورزان مایا و بازارهای تجارت منصفانه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید