آشپزی

قهوه: یک تاریخ جهانی

Coffee: A Global History

دانلود کتاب Coffee: A Global History (به فارسی: قهوه: یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Jonathan Morris»


اطلاعات کتاب قهوه: یک تاریخ جهانی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Reaktion Books

نویسنده: Jonathan Morris

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

حجم فایل: 3.83 مگابایت

کد کتاب: 1789140269 , 9781789140262

توضیحات کتاب قهوه: یک تاریخ جهانی

بیشتر ما نمی‌توانیم بدون فنجان (یا فنجان‌های) جو، صبح را پشت سر بگذاریم، و تنها نیستیم. قهوه یک نوشیدنی جهانی است: به صورت تجاری در چهار قاره رشد می کند و با اشتیاق در هر هفت قاره مصرف می شود و حتی یک دستگاه اسپرسوساز ایتالیایی در ایستگاه فضایی بین المللی وجود دارد. سفر قهوه آن را از جنگل‌های اتیوپی تا فینکاهای آمریکای لاتین، از قهوه‌خانه‌های عثمانی تا کافه‌های «موج سوم» و از قهوه‌جوی ساده تا دستگاه کپسول رسانده است. در Coffee: A Global History، جاناتان موریس توضیح می‌دهد که چگونه جهان طعم این دانه‌ی فروتن را به دست آورد و چرا طعم این نوشیدنی در سراسر جهان متفاوت است. موریس با غربال کردن زمینه‌های تاریخ قهوه، درباره گروه‌های مختلف شخصیت‌های کافئین‌دار که قهوه می‌نوشیدند، چرا و کجا این کار را می‌نوشتند، و همچنین نحوه تهیه و طعم آن بحث می‌کند. او مناطق و روش‌هایی را که در آن قهوه کشت شده است، چه کسانی در مزارع کار می‌کردند و چه کسانی مالک آن‌ها بودند، و نحوه پردازش، تجارت و حمل و نقل دانه‌ها را شناسایی می‌کند. موریس همچنین کسب‌وکارهای پشت قهوه «دلال‌ها، برشته‌کنندگان و تولیدکنندگان ماشین‌ها» را بررسی می‌کند و ژئوپلیتیکی را که تولیدکنندگان را به مصرف‌کنندگان مرتبط می‌کند، تشریح می‌کند. قهوه که به سبکی نیروبخش مانند اولین فنجان جاوا نوشته شده و دارای دستور العمل های فوق العاده، تصاویر، داستان ها و حقایق شگفت انگیز است، غذاخوری ها، مورخان غذا، باریستاها و بسیاری از افرادی را که این دم نوش باستانی را به عنوان یکی از مواد اصلی مدرن می دانند مجذوب خود خواهد کرد. زندگی.


Most of us can’t make it through morning without our cup (or cups) of joe, and we’re not alone. Coffee is a global beverage: it’s grown commercially on four continents and consumed enthusiastically on all seven—and there is even an Italian espresso machine on the International Space Station. Coffee’s journey has taken it from the forests of Ethiopia to the fincas of Latin America, from Ottoman coffee houses to “Third Wave” cafés, and from the simple coffee pot to the capsule machine. In Coffee: A Global History, Jonathan Morris explains both how the world acquired a taste for this humble bean, and why the beverage tastes so differently throughout the world. Sifting through the grounds of coffee history, Morris discusses the diverse cast of caffeinated characters who drank coffee, why and where they did so, as well as how it was prepared and what it tasted like. He identifies the regions and ways in which coffee has been grown, who worked the farms and who owned them, and how the beans were processed, traded, and transported. Morris also explores the businesses behind coffee—the brokers, roasters, and machine manufacturers—and dissects the geopolitics linking producers to consumers. Written in a style as invigorating as that first cup of Java, and featuring fantastic recipes, images, stories, and surprising facts, Coffee will fascinate foodies, food historians, baristas, and the many people who regard this ancient brew as a staple of modern life.

دانلود کتاب «قهوه: یک تاریخ جهانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید