گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

تخمیر کاکائو و قهوه

Cocoa and Coffee Fermentations

دانلود کتاب Cocoa and Coffee Fermentations (به فارسی: تخمیر کاکائو و قهوه) نوشته شده توسط «Rosane F. Schwan – Graham H. Fleet»


اطلاعات کتاب تخمیر کاکائو و قهوه

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – گیاهان: کشاورزی و جنگلداری

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Rosane F. Schwan – Graham H. Fleet

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 633 / 613

حجم فایل: 23.59 مگابایت

کد کتاب: 1439847916 , 9781439847916

توضیحات کتاب تخمیر کاکائو و قهوه

کاکائو و دانه‌های قهوه از جمله کالاهای کشاورزی هستند که بیشترین معامله را در بازارهای بین‌المللی دارند. در مجموع، آنها مواد خام را برای صنعت جهانی به ارزش بیش از 250 میلیارد دلار فراهم می کنند. با وجود این، تعداد کمی از مردم می دانند که میکروارگانیسم ها و تخمیر میکروبی نقش کلیدی در تولید آنها دارند و می توانند تأثیرات عمده ای بر کیفیت، ایمنی و ارزش محصول داشته باشند.

کاکائو و تخمیر قهوه بررسی می کند. اصول علمی پشت تخمیر کاکائو و قهوه این کتاب پیشینه‌های گیاه‌شناسی و تولید، روش‌های تخمیر و خشک‌کردن لوبیا، اکولوژی میکروبی و فعالیت‌های تخمیر، بیوشیمی تخمیر، کیفیت و ایمنی محصول، و استفاده از ضایعات را پوشش می‌دهد.

هدف این کتاب بهینه‌سازی فرآوری کاکائو و قهوه بر اساس شواهد علمی است تا روش‌های پردازش سنتی را که اغلب منجر به ناکارآمدی و ناسازگاری در کیفیت محصول می‌شود، تقویت کند. همچنین هدف آن ارائه درک بهتری از اکولوژی میکروبی پیچیده در تخمیرهای کاکائو و قهوه است که شامل فعل و انفعالات بین گونه‌های مخمرها، باکتری‌ها و قارچ‌های رشته‌ای است.

کاکائو و تخمیر قهوه. امیدوار است که الهام بخش تحقیقات بیشتر در ارتباط بین میکروبیولوژی و بیوشیمی تخمیرهای کاکائو و دانه قهوه با توسعه تخمیرهای کنترل شده بهتر، اجرای برنامه های تضمین کیفیت و در نهایت بهبود ویژگی های حسی محصول نهایی باشد.


Cocoa and coffee beans are some of the most traded agricultural commodities on international markets. Combined, they provide raw materials for a global industry valued in excess of $250 billion. Despite this, few people know that microorganisms and microbial fermentation play key roles in their production and can have major impacts on product quality, safety, and value.

Cocoa and Coffee Fermentations explores the scientific principles behind cocoa and coffee fermentation. The book covers botanical and production backgrounds, methods of bean fermentation and drying, microbial ecology and activities of fermentation, the biochemistry of fermentation, product quality and safety, and waste utilization.

The book aims to optimize cocoa and coffee processing based on scientific evidence to enhance traditional processing methods that often give rise to inefficiencies and inconsistencies in product quality. It also aims to provide a better understanding of the complex microbial ecology in cocoa and coffee fermentations which involve interactions between species of yeasts, bacteria, and filamentous fungi.

Cocoa and Coffee Fermentations hopes to inspire further research linking the microbiology and biochemistry of cocoa and coffee bean fermentations with the development of better controlled fermentations, implementation of quality assurance programs, and ultimately improvement of the sensory attributes of the final product.

دانلود کتاب «تخمیر کاکائو و قهوه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید