دانلود کتاب Citrus Essential Oils: Flavor and Fragrance (به فارسی: اسانس های مرکبات: طعم و عطر) نوشته شده توسط «Masayoshi Sawamura»
اطلاعات کتاب اسانس های مرکبات: طعم و عطر
موضوع اصلی: مهندسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Masayoshi Sawamura
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 404
حجم فایل: 9.05 مگابایت
کد کتاب: 0470613165 , 9780470613160
توضیحات کتاب اسانس های مرکبات: طعم و عطر
اسانس مرکبات که به طور تجاری برای طعم دهنده های غذا، محصولات آرایشی، لوازم آرایشی و عطر استفاده می شود، اخیراً از نظر فیزیولوژیکی مانند برای پیشگیری از سرطان و در رایحه درمانی استفاده می شود. روغنهای ضروری مرکبات: طعم و عطر مروری بر اسانسهای مرکبات ارائه میکند که مبانی، روششناسی و کاربردهای مربوط به موضوعات اخیر تحقیقات اسانس مرکبات را پوشش میدهد. مفاهیم، روشهای تحلیلی و خواص این روغنها شرح داده شدهاند و فصلها به جزئیات تکنیکهای استخراج روغن، تجزیه و تحلیل ترکیبی، خواص عملکردی و کاربردهای صنعتی میپردازند. این کتاب منبع بی نظیری برای دانشمندان و شیمیدانان مواد غذایی و طعم است. محتوا:
فصل 1 مقدمه و بررسی اجمالی (صفحات 1-8): ماسایوشی ساوامورا
فصل 2 تکنیک های استخراج روغن (صفحات 9-36): فرید چمت و ماسایوشی ساوامورا
فصل 3 تجزیه و تحلیل ترکیبی (صفحه های 37-163): ماسایوشی ساوامورا، نگوین تی مینه؟تو، سیمون موهو نجوروگه، شیائولین یو، سی. هانی ویجایا، هی؟سان سانگ و مارکو پویاناچاپ
4 تجزیه و تحلیل ایزوتوپ انانتیومر و پایدار (صفحات 165-200): Nguyen Thi Thao و Atsushi Satake
فصل 5 کروماتوگرافی گازی – بویایی سنجی و اجزای معطر در روغنهای ضروری مرکبات (صفحات 201-227) فصل 6 ویژگی های عملکردی (صفحه های 229-296): هیانگ؟ سوک چوی، ماسایوشی ساوامورا و هی؟آهنگ خورشید
فصل 7 رایحه درمانی (صفحات 297-341): چیزو کوماگای، ماسایوشی ساوامورا و یو؟>سانترن
8 نمای صنعتی (صفحات 343-380): هیساکاتسو ایوابوچی، چیوکی یوکاوا، ماساکی شیمادا، تاکهیرو کاشیواگی و ماسایوشی ساوام اورا
Chapter 1 Introduction and Overview (pages 1–8): Masayoshi Sawamura
Chapter 2 Techniques for Oil Extraction (pages 9–36): Farid Chemat and Masayoshi Sawamura
Chapter 3 Compositional Analysis (pages 37–163): Masayoshi Sawamura, Nguyen Thi Minh?Tu, Simon Muhoho Njoroge, Xiaolin Yu, C. Hanny Wijaya, Hee?Sun Song and Marco Poiana
Chapter 4 Enantiomeric and Stable Isotope Analysis (pages 165–200): Nguyen Thi Thao and Atsushi Satake
Chapter 5 Gas Chromatography–Olfactometry and Aromaactive Components in Citrus Essential Oils (pages 201–227): Nguyen Thi Lan?Phi
Chapter 6 Functional Properties (pages 229–296): Hyang?Sook Choi, Masayoshi Sawamura and Hee?Sun Song
Chapter 7 Aromatherapy (pages 297–341): Chizu Kumagai, Masayoshi Sawamura and U?Sun Son
Chapter 8 Industrial View (pages 343–380): Hisakatsu Iwabuchi, Chiyoki Yukawa, Masaki Shimada, Takehiro Kashiwagi and Masayoshi Sawamura
دانلود کتاب «اسانس های مرکبات: طعم و عطر»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.