دانلود کتاب Choice cuts: a savory selection of food writing from around the world and throughout history (به فارسی: برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ) نوشته شده توسط «Mark Kurlansky»
اطلاعات کتاب برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ballantine Books
نویسنده: Mark Kurlansky
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 496
حجم فایل: 5.94 مگابایت
کد کتاب: 0345458583 , 9780345458582
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ
هر چند وقت یکبار نویسندهای با مهارتهای خاص، ایدهای تازه و به ظاهر غیرمحتمل را میپذیرد و کتابی از لذت خالص به دست میآورد.» دیوید مککالو کتاب «کد» مارک کورلانسکی را اینگونه توصیف کرد: بیوگرافی ماهی که دنیا را تغییر داد، اثری که نشان میدهد چگونه یک وعده غذایی میتواند به همان اندازه مهم باشد که خوردنی است. Salt: A World History، جانشین آن، همین کار را برای یک چاشنی انجام داد و کورلانسکی را به عنوان یکی از باهوشترین و سرگرمکنندهترین نویسندگان غذا تأیید کرد. در حال حاضر، برنده جایزه جیمز ریش برای تعالی در نوشتن غذا، انتخاب متنوعی از “برش های انتخابی” توسط دیگران را به اشتراک می گذارد، زیرا او ما را در یک تور آشپزی خوشمزه در سراسر جهان و در طول تاریخ و فرهنگ از قرن پنجم قبل از میلاد هدایت می کند. تا به امروز.
Choice Cuts دارای بیش از دویست قطعه، از Cato تا Cab Calloway است. در اینجا مقالاتی از افلاطون در مورد هنر آشپزی آورده شده است. . . پابلو نرودا روی سیب زمینی سرخ کرده. . . آلیس بی توکلاس در مورد کشتن یک کپور . . . M. F. K. فیشر در مورد مردانگی دسرهای ترکی. . . الکساندر دوما در مورد قهوه . . W. H. Auden در مورد غذاهای ایسلندی. . . الیزابت دیوید در حرکت رو به پایین پیتزا انگلیسی. . . کلود لوی استروس در مورد “ایده پوسیده” . . جیمز ریش روی تخم مرغ همزده. . . بالزاک، ویرجینیا وولف، ای. ام. فورستر، چخوف، و بسیاری دیگر از غرفهها و خوشخوراکهای مشهور، آشپزان ماهر، یا نویسندگان سادهای که علاقهمند به آشپزی هستند.
Choice Cuts features more than two hundred pieces, from Cato to Cab Calloway. Here are essays by Plato on the art of cooking . . . Pablo Neruda on french fries . . . Alice B. Toklas on killing a carp . . . M. F. K. Fisher on the virility of Turkish desserts . . . Alexandre Dumas on coffee . . . W. H. Auden on Icelandic food . . . Elizabeth David on the downward march of English pizza . . . Claude Lévi-Strauss on “the idea of rotten” . . . James Beard on scrambled eggs . . . Balzac, Virginia Woolf, E. M. Forster, Chekhov, and many other famous gourmands and gourmets, accomplished cooks, or just plain ravenous writers on the passions of cuisine.
دانلود کتاب «برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.