آشپزی

برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ

Choice cuts: a savory selection of food writing from around the world and throughout history

دانلود کتاب Choice cuts: a savory selection of food writing from around the world and throughout history (به فارسی: برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ) نوشته شده توسط «Mark Kurlansky»


اطلاعات کتاب برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ballantine Books

نویسنده: Mark Kurlansky

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 496

حجم فایل: 5.94 مگابایت

کد کتاب: 0345458583 , 9780345458582

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ

هر چند وقت یک‌بار نویسنده‌ای با مهارت‌های خاص، ایده‌ای تازه و به ظاهر غیرمحتمل را می‌پذیرد و کتابی از لذت خالص به دست می‌آورد.» دیوید مک‌کالو کتاب «کد» مارک کورلانسکی را اینگونه توصیف کرد: بیوگرافی ماهی که دنیا را تغییر داد، اثری که نشان می‌دهد چگونه یک وعده غذایی می‌تواند به همان اندازه مهم باشد که خوردنی است. Salt: A World History، جانشین آن، همین کار را برای یک چاشنی انجام داد و کورلانسکی را به عنوان یکی از باهوش‌ترین و سرگرم‌کننده‌ترین نویسندگان غذا تأیید کرد. در حال حاضر، برنده جایزه جیمز ریش برای تعالی در نوشتن غذا، انتخاب متنوعی از “برش های انتخابی” توسط دیگران را به اشتراک می گذارد، زیرا او ما را در یک تور آشپزی خوشمزه در سراسر جهان و در طول تاریخ و فرهنگ از قرن پنجم قبل از میلاد هدایت می کند. تا به امروز.
Choice Cuts دارای بیش از دویست قطعه، از Cato تا Cab Calloway است. در اینجا مقالاتی از افلاطون در مورد هنر آشپزی آورده شده است. . . پابلو نرودا روی سیب زمینی سرخ کرده. . . آلیس بی توکلاس در مورد کشتن یک کپور . . . M. F. K. فیشر در مورد مردانگی دسرهای ترکی. . . الکساندر دوما در مورد قهوه . . W. H. Auden در مورد غذاهای ایسلندی. . . الیزابت دیوید در حرکت رو به پایین پیتزا انگلیسی. . . کلود لوی استروس در مورد “ایده پوسیده” . . جیمز ریش روی تخم مرغ همزده. . . بالزاک، ویرجینیا وولف، ای. ام. فورستر، چخوف، و بسیاری دیگر از غرفه‌ها و خوش‌خوراک‌های مشهور، آشپزان ماهر، یا نویسندگان ساده‌ای که علاقه‌مند به آشپزی هستند.


“Every once in awhile a writer of particular skills takes a fresh, seemingly improbable idea and turns out a book of pure delight.” That’s how David McCullough described Mark Kurlansky’s Cod: A Biography of the Fish That Changed the World, a work that revealed how a meal can be as important as it is edible. Salt: A World History, its successor, did the same for a seasoning, and confirmed Kurlansky as one of our most erudite and entertaining food authors. Now, the winner of the James Beard Award for Excellence in Food Writing shares a varied selection of “choice cuts” by others, as he leads us on a mouthwatering culinary tour around the world and through history and culture from the fifth century B.C. to the present day.
Choice Cuts features more than two hundred pieces, from Cato to Cab Calloway. Here are essays by Plato on the art of cooking . . . Pablo Neruda on french fries . . . Alice B. Toklas on killing a carp . . . M. F. K. Fisher on the virility of Turkish desserts . . . Alexandre Dumas on coffee . . . W. H. Auden on Icelandic food . . . Elizabeth David on the downward march of English pizza . . . Claude Lévi-Strauss on “the idea of rotten” . . . James Beard on scrambled eggs . . . Balzac, Virginia Woolf, E. M. Forster, Chekhov, and many other famous gourmands and gourmets, accomplished cooks, or just plain ravenous writers on the passions of cuisine.

دانلود کتاب «برش های انتخابی: مجموعه ای خوش طعم از نوشته های غذا از سراسر جهان و در طول تاریخ»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید