آشپزی

غذاهای خیابانی چینی

Chinese Street Food

دانلود کتاب Chinese Street Food (به فارسی: غذاهای خیابانی چینی) نوشته شده توسط «Howie Southworth – Greg Matza»


اطلاعات کتاب غذاهای خیابانی چینی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Skyhorse

نویسنده: Howie Southworth – Greg Matza

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2018

تعداد صفحه: 328

حجم فایل: 119.87 مگابایت

کد کتاب: 1510728171 , 9781510728172

توضیحات کتاب غذاهای خیابانی چینی

“غذای خیابانی چینی مملو از تاریخ، آداب و رسوم غذا، و دستور العمل هایی است که شما را به سفری آشپزی خارج از رستوران و به خیابان های منطقه ای چین می برد. طعم ها و تکنیک های اصیل به گونه ای در صفحه منفجر می شوند که ابتدا آب دهان شما را ترشح می کند.” سپس انگیزه دهید که آستین ها را بالا بزنید و آشپزی کنید.” —آشپز لی آن وونگ یکی از عناصر آشپزی چینی که در سراسر جهان غرب کمیاب است، محبوب ترین سبک آشپزی در سراسر چین است: غذاهای خیابانی! هر روز، تقریباً یک پنجم بشریت خود را با لقمه‌های مناسب و غذاهای ارزان در فضای باز نگهداری می‌کنند. در چین، خانه فرد اغلب کوچک است، آشپزخانه‌ها تنگ است و زمان کوتاه است. بنابراین، یک نوش قابل راه رفتن در راه دفتر، یک ناهار سریع و ارزان، یا یک شب پریدن از جایگاه به جایگاه میان وعده با دوستان یک اتفاق روزمره است. هووی ساوتورث و گرگ ماتزا، بهترین دوستان و نویسندگان پرفروش مواد غذایی، بیش از دو دهه است که در چین مشغول خوردن هستند. بلافاصله پس از شروع سفرهای آشپزی سالانه آنها، آنها با یک اعتیاد خوشمزه مواجه شدند: غذاهای خیابانی! در این کتاب آشپزی با روایت سرگرم‌کننده، دوتایی غذاخوردن پویا ما نه تنها با علاقه نکات برجسته‌ای از شیفتگی‌شان به فرهنگ غذایی باورنکردنی چین را به یاد می‌آورند، بلکه هنرمندانه در فولکلور، داستان‌های منشأ، و گپ‌های شوخ‌آمیز با آشپزها، فروشندگان، و خوراک‌شناس‌هایی که ملاقات کرده‌اند می‌بافند. در طول مسیر. این کتاب که به طور کامل در چین عکاسی شده است، بشقاب های کوچکی از شالیزارهای برنج مطبوع یوننان و خیابان های تند سیچوان تا تندرای یخ زده هاربین و عظمت امپراتوری پکن را به زیبایی ارائه می دهد. این داستان دو غذاخوری قرار است دیدگاه خوانندگان را برای چینی‌ها تغییر دهد.


“Chinese Street Food is brimming with history, food lore, and recipes that take you on a culinary journey outside of the restaurant and into the streets of regional China. Authentic flavors and techniques explode onto the page in a way that first make you salivate, then motivate to roll up your sleeves and get cooking.” —Chef Lee Anne Wong One element of Chinese cookery that remains rare throughout the Western world is the most popular style of cuisine across China: street food! Every day, nearly one-fifth of humanity sustains itself on conveniently placed bites and cheap alfresco meals. In China, one’s home is often small, kitchens are cramped, and time is short. So, a walkable nosh on the way to the office, a quick, cheap lunch, or an evening spent hopping from snack stand to snack stand with friends is an everyday occurrence. Howie Southworth and Greg Matza, best friends and bestselling food authors, have been eating their way through China for over two decades. Soon after their yearly culinary journeys began, they were struck with a delicious addiction: street food! Within this entertainingly narrated cookbook, our dynamic eating duo not only fondly recalls highlights of their fascination with China’s incredible food culture, but they artfully weave in folklore, origin stories, and witty chats with the cooks, vendors, and fellow gastronomes they’ve met along the way. Photographed entirely in China, this book beautifully presents small plates from the balmy rice paddies of Yunnan and spicy streets of Sichuan to the frozen tundra of Harbin and the imperial majesty of Beijing. This tale of two foodies is destined to change the way readers view going out for Chinese.

دانلود کتاب «غذاهای خیابانی چینی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید