دانلود کتاب Cheese: Chemistry, Physics & Microbiology, Two-Volume Set, Volume 1-2, Third Edition (به فارسی: پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم) نوشته شده توسط «Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan – Timothy P. Guinee»
اطلاعات کتاب پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – میکروبیولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press
نویسنده: Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan – Timothy P. Guinee
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 645
حجم فایل: 11.02 مگابایت
کد کتاب: 012263652X , 9780122636523
نوبت چاپ: 3
توضیحات کتاب پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم
بازار پنیر به عنوان یک ماده غذایی در سال های اخیر به سرعت افزایش یافته است و در حال حاضر حدود 50 درصد از تولید پنیر در برخی کشورها را تشکیل می دهد. این سومین نسخه از کار دو جلدی بسیار موفق در مورد جنبه های علمی پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی در دو جلد با عنوان جنبه های عمومی و گروه های عمده پنیر موجود است. این عنوان شامل بررسی های به روز ادبیات در مورد جنبه های شیمیایی، بیوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و فیزیکی و شیمیایی پنیر به طور کلی است. جلد اول بر جنبههای کلی اصول علم پنیر متمرکز است، در حالی که جلد دوم بر گروههای اصلی پنیر متمرکز است که به ویژگیهای خانواده اصلی پنیر اختصاص دارد. مجموعه دو جلدی Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology به صورت یک مجموعه و همچنین حجم ها به صورت جداگانه برای خرید موجود است. *ارجاع گسترده کاوش بیشتر در مورد موضوعات مربوط به پنیر را فراهم می کند * تولید شده در قالب 2 رنگ جدید * با شکل ها و جداول متعدد نشان داده شده است
دانلود کتاب «پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.