میکروبیولوژی

پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم

Cheese: Chemistry, Physics & Microbiology, Two-Volume Set, Volume 1-2, Third Edition

دانلود کتاب Cheese: Chemistry, Physics & Microbiology, Two-Volume Set, Volume 1-2, Third Edition (به فارسی: پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم) نوشته شده توسط «Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan – Timothy P. Guinee»


اطلاعات کتاب پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – میکروبیولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan – Timothy P. Guinee

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 645

حجم فایل: 11.02 مگابایت

کد کتاب: 012263652X , 9780122636523

نوبت چاپ: 3

توضیحات کتاب پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم

بازار پنیر به عنوان یک ماده غذایی در سال های اخیر به سرعت افزایش یافته است و در حال حاضر حدود 50 درصد از تولید پنیر در برخی کشورها را تشکیل می دهد. این سومین نسخه از کار دو جلدی بسیار موفق در مورد جنبه های علمی پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی در دو جلد با عنوان جنبه های عمومی و گروه های عمده پنیر موجود است. این عنوان شامل بررسی های به روز ادبیات در مورد جنبه های شیمیایی، بیوشیمیایی، میکروبیولوژیکی و فیزیکی و شیمیایی پنیر به طور کلی است. جلد اول بر جنبه‌های کلی اصول علم پنیر متمرکز است، در حالی که جلد دوم بر گروه‌های اصلی پنیر متمرکز است که به ویژگی‌های خانواده اصلی پنیر اختصاص دارد. مجموعه دو جلدی Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology به صورت یک مجموعه و همچنین حجم ها به صورت جداگانه برای خرید موجود است. *ارجاع گسترده کاوش بیشتر در مورد موضوعات مربوط به پنیر را فراهم می کند * تولید شده در قالب 2 رنگ جدید * با شکل ها و جداول متعدد نشان داده شده است


The market for cheese as a food ingredient has increased rapidly in recent years and now represents upto approximately 50% of cheese production in some countries. This third edition of the highly successful two-volume work on the scientific aspects of Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology is available in two volumes entitled General Aspects and Major Cheese Groups. This title contains up-to-date reviews of the literature on the chemical, biochemical, microbiological and physico-chemical aspects of cheese in general. Volume one will focus on general aspects on the principles of cheese science, while volume two focuses on major cheese groups which is devoted to the characteristics of the principle families of cheese. Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology Two-Volume Set is available for purchase as a set, and as well, so are the volumes individually. *Extensive referencing gives further exploration on related cheese topics *Produced in a new 2-color format *Illustrated with numerous figures and tables

دانلود کتاب «پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی، مجموعه دو جلدی، جلد 1-2، چاپ سوم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید