دانلود کتاب Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology (2nd Ed) (به فارسی: پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)) نوشته شده توسط «Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan and Timothy P. Guinee (Eds.)»
اطلاعات کتاب پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)
موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی – میکروبیولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Aspen Publishers
نویسنده: Patrick F. Fox – Paul L.H. McSweeney – Timothy M. Cogan and Timothy P. Guinee (Eds.)
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 1 / 579
حجم فایل: 85.67 مگابایت
کد کتاب: 0122636538 , 9780122636530
نوبت چاپ: 2nd ed
دانلود کتاب «پنیر: شیمی، فیزیک و میکروبیولوژی (ویرایش دوم)»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.