دانلود کتاب Cheese ~ A Global History (به فارسی: پنیر ~ یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Andrew Dalby»
اطلاعات کتاب پنیر ~ یک تاریخ جهانی
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Reaktion Books
نویسنده: Andrew Dalby
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 154
حجم فایل: 1.62 مگابایت
کد کتاب: 1861895232 , 9781861895233
توضیحات کتاب پنیر ~ یک تاریخ جهانی
یک تکه نان بردارید. به خودی خود کاملاً اشکالی ندارد. شاید یک پوسته ترد و خوب یا بوی خمیر ترش داشته باشد. اما در واقع، یک جورهایی خسته کننده است. حالا مقداری پنیر روی آن آب کنید – یک چدار تیز ورمونت یا یک گرویه سوئیسی خوش طعم. ممم، خوشمزه پنیر – غذای اصلی است، لوازم جانبی که همه چیز را بهتر می کند، از همبرگر گرفته تا ساندویچ معمولی و یک کاسه ماکارونی. علیرغم کاربردها و تنوع های فراوان آن، هرگز سابقه جهانی پنیر وجود نداشته است، اما سرانجام در اینجا یک گزارش موجز و معتبر وجود دارد که نشان می دهد پنیر چگونه اختراع شد، کجا، چه زمانی و حتی چرا. اندرو دالبی، مورخ مشهور غذا، در فصلهایی به اندازه لقمه، داستان واقعی و خوش طعم پنیر را از اختراع ماقبل تاریخ تا لحظه تولد مجدد مدرن آن، بیان میکند. در اینجا با قدیمیترین نامهای پنیر، اولین شرح مکتوب فرآیند تولید پنیر، فهرستی از پنیرهای لوکس روم کلاسیک، قانون قرون وسطایی برای تشخیص پنیر خوب و حتی داستان وفاداری آن را خواهید یافت. عاشق پنیر ساموئل پپیس پارمزان خود را از آتش بزرگ لندن نجات داد. دالبی نشان میدهد که پنیر یکی از قدیمیترین غذاهای متمدن است، و او پیشنهاد میکند که اشتیاق ما به پنیر حتی ممکن است در پس تأسیس اولیه تجارت جهانی باشد. پنیر پر از حقایق، حکایات و تصاویر سرگرم کننده پنیر، مجموعه ای از دستور العمل های تاریخی را نیز دارد. برای کسانی که هوس یک استیلتون تند، یک بری خامه ای، یا یک پکورینوی شور دارند، پنیر میان وعده کامل یک کتاب است.
دانلود کتاب «پنیر ~ یک تاریخ جهانی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.