آشپزی

پنیر ~ یک تاریخ جهانی

Cheese ~ A Global History

دانلود کتاب Cheese ~ A Global History (به فارسی: پنیر ~ یک تاریخ جهانی) نوشته شده توسط «Andrew Dalby»


اطلاعات کتاب پنیر ~ یک تاریخ جهانی

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Reaktion Books

نویسنده: Andrew Dalby

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 154

حجم فایل: 1.62 مگابایت

کد کتاب: 1861895232 , 9781861895233

توضیحات کتاب پنیر ~ یک تاریخ جهانی

یک تکه نان بردارید. به خودی خود کاملاً اشکالی ندارد. شاید یک پوسته ترد و خوب یا بوی خمیر ترش داشته باشد. اما در واقع، یک جورهایی خسته کننده است. حالا مقداری پنیر روی آن آب کنید – یک چدار تیز ورمونت یا یک گرویه سوئیسی خوش طعم. ممم، خوشمزه پنیر – غذای اصلی است، لوازم جانبی که همه چیز را بهتر می کند، از همبرگر گرفته تا ساندویچ معمولی و یک کاسه ماکارونی. علیرغم کاربردها و تنوع های فراوان آن، هرگز سابقه جهانی پنیر وجود نداشته است، اما سرانجام در اینجا یک گزارش موجز و معتبر وجود دارد که نشان می دهد پنیر چگونه اختراع شد، کجا، چه زمانی و حتی چرا. اندرو دالبی، مورخ مشهور غذا، در فصل‌هایی به اندازه لقمه، داستان واقعی و خوش طعم پنیر را از اختراع ماقبل تاریخ تا لحظه تولد مجدد مدرن آن، بیان می‌کند. در اینجا با قدیمی‌ترین نام‌های پنیر، اولین شرح مکتوب فرآیند تولید پنیر، فهرستی از پنیرهای لوکس روم کلاسیک، قانون قرون وسطایی برای تشخیص پنیر خوب و حتی داستان وفاداری آن را خواهید یافت. عاشق پنیر ساموئل پپیس پارمزان خود را از آتش بزرگ لندن نجات داد. دالبی نشان می‌دهد که پنیر یکی از قدیمی‌ترین غذاهای متمدن است، و او پیشنهاد می‌کند که اشتیاق ما به پنیر حتی ممکن است در پس تأسیس اولیه تجارت جهانی باشد. پنیر پر از حقایق، حکایات و تصاویر سرگرم کننده پنیر، مجموعه ای از دستور العمل های تاریخی را نیز دارد. برای کسانی که هوس یک استیلتون تند، یک بری خامه ای، یا یک پکورینوی شور دارند، پنیر میان وعده کامل یک کتاب است.


Take a slice of bread. It’s perfectly okay in and of itself. Maybe it has a nice, crisp crust or the scent of sourdough. But really, it’s kind of boring. Now melt some cheese on it—a sharp Vermont cheddar or a flavorful Swiss Gruyere. Mmm, delicious. Cheese—it’s the staple food, the accessory that makes everything better, from the hamburger to the ordinary sandwich to a bowl of macaroni. Despite its many uses and variations, there has never before been a global history of cheese, but here at last is a succinct, authoritative account, revealing how cheese was invented and where, when, and even why. In bite-sized chapters well-known food historian Andrew Dalby tells the true andsavory story of cheese, from its prehistoric invention to the moment of its modern rebirth. Here you will find the most ancient cheese appellations, the first written description of the cheese-making process, a list of the luxury cheeses of classical Rome, the medieval rule-of-thumb for identifying good cheese, and even the story of how loyal cheese lover Samuel Pepys saved his parmesan from the great Fire of London. Dalby reveals that cheese is one of the most ancient of civilized foods, and he suggests that our passion for cheese may even lay behind the early establishment of global trade. Packed with entertaining cheese facts, anecdotes, and images, Cheese alsofeatures a selection of historic recipes. For those who crave a pungent stilton, a creamy brie, or a salty pecorino, Cheese is the perfect snack of a book. 

دانلود کتاب «پنیر ~ یک تاریخ جهانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید