دانلود کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (به فارسی: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing) نوشته شده توسط «Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller»
اطلاعات کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. W. Norton & Company
نویسنده: Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 290
حجم فایل: 104.56 مگابایت
دانلود کتاب «Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)