آشپزی

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

دانلود کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (به فارسی: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing) نوشته شده توسط «Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller»


اطلاعات کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: W. W. Norton & Company

نویسنده: Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 290

حجم فایل: 104.56 مگابایت

دانلود کتاب «Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید