آشپزی

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

دانلود کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (به فارسی: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing) نوشته شده توسط «Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller»


اطلاعات کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: W. W. Norton & Company

نویسنده: Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2005

تعداد صفحه: 290

حجم فایل: 104.56 مگابایت

دانلود کتاب «Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید