دانلود کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing (به فارسی: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing) نوشته شده توسط «Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller»
اطلاعات کتاب Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. W. Norton & Company
نویسنده: Michael Ruhlman – Brian Polcyn – Thomas Keller
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2005
تعداد صفحه: 290
حجم فایل: 104.56 مگابایت
دانلود کتاب «Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.