آشپزی

کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ

Canning and Preserving: A Simple Food In A Jar Home Preserving Guide for All Seasons: Bonus: Food Storage Tips for Meat, Dairy and Eggs

دانلود کتاب Canning and Preserving: A Simple Food In A Jar Home Preserving Guide for All Seasons: Bonus: Food Storage Tips for Meat, Dairy and Eggs (به فارسی: کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ) نوشته شده توسط «Michaels – Samantha»


اطلاعات کتاب کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Michaels – Samantha

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2015

تعداد صفحه: 35

حجم فایل: 738 کیلوبایت

توضیحات کتاب کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ

بررسی اجمالی: این روزها بسیار مهم است که هر کاری می توانید انجام دهید تا در هزینه های خود صرفه جویی کنید و مطمئن شوید که در صورت بروز بلایا یا اتفاقات بی سابقه چیزی برای خوردن دارید. همچنین مهم است که مقداری غذایی داشته باشید که در زندگی روزمره شما را ببیند. غذای کنسرو شده یا کنسرو شده در هر خانه ای ضروری است زیرا درست کردن آن آسان است و همچنین بسیار خوشمزه است. این کتاب راهنما، “کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری از خانه برای تمام فصول: پاداش: نکات نگهداری غذا برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ” پر از روش های تازه و جدید برای حفظ فضل طبیعت در طول سال است. سازماندهی شده بر اساس فصل و نوع غذاها، دستورالعمل ها و دستور العمل های دقیقی را برای تهیه غذاهای کنسرو، ترشی، خشک و منجمد، و همچنین دستور العمل های پاداش برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ ارائه می دهد. اطلاعات اولیه در مورد تکنیک های کنسرو برای مبتدیان نیز گنجانده شده است. دانلود “کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری از خانه برای تمام فصول امروز!


Overview: These days, it is very important that you do everything you can to save money, and to make sure that you have something to eat, in case calamities or unprecedented events occur. It is also important that you have some food that will see you through your everyday life. Canned or preserved food is essential in every household because it is easy to make and very delicious, too. This handbook, “Canning and Preserving: A Simple Food in a Jar Home Preserving Guide for All Seasons : Bonus: Food Storage Tips for Meat, Dairy and Eggs” is filled with fresh and new ways to preserve nature’s bounty throughout the year. Organized by season and type of foods , it offers detailed instructions and recipes for making canned, pickled, dried, and frozen foods, as well as bonus recipes for meat, diary and eggs. Basic information on canning techniques for beginners is also included. Download “Canning and Preserving: A Simple Food in a Jar Home Preserving Guide for All Seasons today!

دانلود کتاب «کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید