دانلود کتاب Canning and Preserving: A Simple Food In A Jar Home Preserving Guide for All Seasons: Bonus: Food Storage Tips for Meat, Dairy and Eggs (به فارسی: کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ) نوشته شده توسط «Michaels – Samantha»
اطلاعات کتاب کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Michaels – Samantha
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2015
تعداد صفحه: 35
حجم فایل: 738 کیلوبایت
توضیحات کتاب کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری در خانه برای تمام فصول: امتیاز: نکات نگهداری مواد غذایی برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ
بررسی اجمالی: این روزها بسیار مهم است که هر کاری می توانید انجام دهید تا در هزینه های خود صرفه جویی کنید و مطمئن شوید که در صورت بروز بلایا یا اتفاقات بی سابقه چیزی برای خوردن دارید. همچنین مهم است که مقداری غذایی داشته باشید که در زندگی روزمره شما را ببیند. غذای کنسرو شده یا کنسرو شده در هر خانه ای ضروری است زیرا درست کردن آن آسان است و همچنین بسیار خوشمزه است. این کتاب راهنما، “کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری از خانه برای تمام فصول: پاداش: نکات نگهداری غذا برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ” پر از روش های تازه و جدید برای حفظ فضل طبیعت در طول سال است. سازماندهی شده بر اساس فصل و نوع غذاها، دستورالعمل ها و دستور العمل های دقیقی را برای تهیه غذاهای کنسرو، ترشی، خشک و منجمد، و همچنین دستور العمل های پاداش برای گوشت، لبنیات و تخم مرغ ارائه می دهد. اطلاعات اولیه در مورد تکنیک های کنسرو برای مبتدیان نیز گنجانده شده است. دانلود “کنسرو کردن و نگهداری: یک غذای ساده در یک شیشه راهنمای نگهداری از خانه برای تمام فصول امروز!

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.