دانلود کتاب Caffeine and health research (به فارسی: تحقیقات کافئین و سلامت) نوشته شده توسط «Kenneth P. Chambers»
اطلاعات کتاب تحقیقات کافئین و سلامت
موضوع اصلی: دارو
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Nova Biomedical Books
نویسنده: Kenneth P. Chambers
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 230
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 1604564377 , 9781604564372 , 9781607416791
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب تحقیقات کافئین و سلامت
کافئین پرمصرف ترین دارو در جهان است که بیشتر از نوشیدنی های قهوه، چای و نوشابه استفاده می شود. تخمین زده می شود که 80 درصد از جمعیت جهان روزانه یک ماده حاوی کافئین مصرف می کنند. یک فنجان معمولی 8 اونس (240 میلی لیتری) قهوه فوری حاوی حدود 100 میلی گرم کافئین است – تقریباً دو برابر یک فنجان چای یا یک قوطی / بطری نوشابه 12 اونسی (360 میلی لیتر). یک تخته شکلات 30 گرمی ممکن است به اندازه نصف فنجان چای کافئین داشته باشد. بیش از 99 درصد کافئین خوراکی جذب می شود – با حداکثر سطح پلاسما در 15 تا 45 دقیقه. کافئین هم در آب و هم در روغن محلول است و به راحتی می تواند از سد خونی مغزی عبور کند. کافئین به طور بالقوه دارای اثرات دارویی غیر از انسداد گیرنده های آدنوزین است، اما برای مهار فسفودی استراز به 20 برابر کافئین، برای مسدود کردن گیرنده های گاباآ 40 برابر کافئین و برای بسیج گیرنده های کلسیم داخل سلولی برای بلوک آدنوزین 100 برابر کافئین نیاز دارد. . کافئین در درجه اول با اثر مستقیم مسدود کردن گیرندههای آدنوزین و با اثر غیرمستقیم بر گیرندههای انتقالدهندههای عصبی عمل میکند. این کتاب تحقیقات مهمی را در مورد این زمینه تحقیقاتی جذاب و مرتبط ارائه می دهد.
دانلود کتاب «تحقیقات کافئین و سلامت»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.