دانلود کتاب Brassicas: Cooking the World’s Healthiest Vegetables: Kale, Cauliflower, Broccoli, Brussels Sprouts and More (به فارسی: Brassicas: پختن سالم ترین سبزیجات جهان: کلم پیچ، گل کلم، کلم بروکلی، کلم بروکسل و بیشتر) نوشته شده توسط «Laura B. Russell – Rebecca Katz»
اطلاعات کتاب Brassicas: پختن سالم ترین سبزیجات جهان: کلم پیچ، گل کلم، کلم بروکلی، کلم بروکسل و بیشتر
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Laura B. Russell – Rebecca Katz
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2014
تعداد صفحه: 176
حجم فایل: 14.13 مگابایت
کد کتاب: 1607745712 , 9781607745716
توضیحات کتاب Brassicas: پختن سالم ترین سبزیجات جهان: کلم پیچ، گل کلم، کلم بروکلی، کلم بروکسل و بیشتر
کتاب آشپزی حاوی 80 دستور غذا برای محبوبترین سبزیجات جهان – کلم پیچ، گل کلم، کلم بروکلی، کلم بروکسل، کلم، سبزیجات برگدار و موارد دیگر – که برای تطبیق با رژیمهای غذایی خاص مانند بدون گلوتن، لبنیات تنظیم شده است. رایگان، گیاهخوار، و وگان.
برای مدت طولانی، براسیکاها شهرت متفاوتی داشتند. در حالی که گروه کوچکی از مردم به شدت آنها را می پرستیدند، اکثر آمریکایی ها به سبزیجاتی که قبلاً “صلیبی” نامیده می شد علاقه نداشتند (چه کسی یک بشقاب کلم آب پز بدبو یا محکومیت کلم بروکلی توسط رئیس جمهور بوش را به خاطر نمی آورد؟). اما در سال های اخیر تحولی رخ داده است. کلم دنیا را طوفان کرده است و کمتر رستورانی باقی مانده است که در منوی خود گل کلم نداشته باشد. محبوبیت فزاینده brassicas نه تنها به دلیل مزایای سلامتی فوق العاده و وضعیت “فوق العاده” آنها است، بلکه به این دلیل است که وقتی درست تهیه شوند می توانند طعم خوشمزه ای داشته باشند. Brassicas به آشپزهای خانگی نشان می دهد که چگونه می توانند طعم این سبزیجات را بدون جوشاندن یا دفن در زیر پتویی از پنیر نشان دهند. هنگامی که کلم بروکسل برشته می شود، شیرینی ذاتی را نشان می دهد. شاهی و آروگولا یک پانچ فلفلی لذت بخش به سالاد اضافه می کنند. کارامل کردن گل کلم در ماهیتابه بهترین ویژگی های آن را نشان می دهد. Brassicas با تجلیل از طعم های طبیعی به جای پوشاندن آنها، هم الهام بخش آشپزها است و هم آنها را با روش های جدید اشتها آور برای افزایش مصرف سبزیجاتشان مسلح می کند.
For a long time, brassicas had a mixed reputation. While a small group of people staunchly adored them, most Americans were not as fond of the vegetables formerly known as “cruciferous” (who doesn’t remember a plate of stinky boiled cabbage or President Bush’s condemnation of broccoli?). But in recent years, a transformation has occurred. Kale has taken the world by storm and there’s hardly a restaurant left that doesn’t have cauliflower on the menu. The rising popularity of brassicas is not only due to their extraordinary health benefits and “superfood” status, but also the realization that they can taste delicious when properly prepared. Brassicas shows home cooks how to bring out the flavors of these vegetables without death-by-boiling or burial under a blanket of cheese. When roasted, Brussels sprouts reveal an inherent sweetness. Watercress and arugula add a delightful peppery punch to salads. Caramelizing cauliflower in the sauté pan brings out its best attributes. Celebrating natural flavors rather than masking them, Brassicas both inspires cooks as well as arms them with appetizing new ways to increase their vegetable consumption.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.