آشپزی

خانه ها و باغ های بهتر کامل: راهنمای کنسرو کردن: انجماد، نگهداری، خشک کردن

Better Homes and Gardens Complete : Canning Guide : Freezing, Preserving, Drying

دانلود کتاب Better Homes and Gardens Complete : Canning Guide : Freezing, Preserving, Drying (به فارسی: خانه ها و باغ های بهتر کامل: راهنمای کنسرو کردن: انجماد، نگهداری، خشک کردن) نوشته شده توسط «Gardens – Better Homes and»


اطلاعات کتاب خانه ها و باغ های بهتر کامل: راهنمای کنسرو کردن: انجماد، نگهداری، خشک کردن

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Houghton Mifflin Harcourt;Better Homes & Gardens

نویسنده: Gardens – Better Homes and

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1900

تعداد صفحه: 484

حجم فایل: 117.30 مگابایت

کد کتاب: 0544454332 , 9780544454330

نوبت چاپ: Lslf Ind

توضیحات کتاب خانه ها و باغ های بهتر کامل: راهنمای کنسرو کردن: انجماد، نگهداری، خشک کردن

راهنمای ضروری برای بهترین نگهداری، از کنسرو کردن و ترشی کردن، تخمیر، انجماد، و خشک کردن. کامل با صدها دستور غذای تازه مزرعه

این کتاب برای همه کسانی است که می خواهند غذا را حفظ کنند – از مبتدی تا حرفه ای – با توضیحات گام به گام تکنیک ها، از اصول اولیه کنسرو کردن تا انجماد، خشک کردن، تخمیر و ترشی. خوانندگان می‌توانند طیف وسیعی از محصولات از جمله میوه‌ها، سبزیجات، سبزی‌ها را حفظ کنند—هر چیزی را در فصل می‌توان برای لذت بردن بعداً «قرار داد». شامل تکنیک ها و دستور العمل های مربا و ژله، کنسروها و کره های میوه، چاشنی ها، غذاهای خشک شده مانند چرم میوه و چیپس سبزیجات، و دستور العمل های فریزر است. همچنین دستور العمل های ترشی، کلم ترش، خوراکی ها، سوپ ها – حتی شربت ها را نیز پیدا کنید. و هنگامی که گوجه‌فرنگی‌ها به یکباره رسیدند، فصلی را درباره روش‌های هوشمندانه نگهداری آن‌ها بررسی کنید.

با توجه به اصول اولیه، کتاب سپس به سراغ دستور العمل‌های مبتکرانه‌ای مانند هلو اسطوخودوس عسل و مربای سیب کارامل می‌رود. کارشناسان Better Homes and Gardens حتی گزینه های ژله و مربای کم قند و همچنین مرباهای بدون پکتین را پوشش می دهند. این کتاب با برچسب‌های چاپ شده برای شخصی‌سازی شیشه‌ها، خوانندگان را به راحتی از محصولات به غذای کنسرو شده می‌برد.


The must-have guide to the best of preserving, from canning and pickling, to fermenting, freezing, and drying; complete with hundreds of farm-fresh recipes

This is the book for everyone who wants to preserve food—from novice to pro—with step-by-step explanations of techniques, ranging from the basics of canning to freezing, drying, fermenting, and pickling. Readers can preserve a range of produce including fruits, vegetables, herbs—anything in season can be “put by” to enjoy later. Included are techniques and recipes for jams and jellies, conserves and fruit butters, condiments, dried treats like fruit leathers and veggie chips, and freezer recipes. Also find recipes for pickles, sauerkraut, relishes, soups—even syrups. And when the tomatoes ripen all at once, check out a chapter on smart ways to preserve them.

With the basics covered, the book then moves to inventive recipes such as Honey-Lavender Peaches and Caramel Apple Jam. The experts at Better Homes and Gardens even cover lower-sugar jelly and jam options as well as no-pectin jams. Complete with printed labels to personalize jars, this book takes readers easily from produce to preserved food.

دانلود کتاب «خانه ها و باغ های بهتر کامل: راهنمای کنسرو کردن: انجماد، نگهداری، خشک کردن»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید