دانلود کتاب Artisan Cheese Making at Home: Techniques & Recipes for Mastering World-Class Cheeses (به فارسی: پنیر سازی در خانه: تکنیک ها و دستور العمل هایی برای تسلط بر پنیرهای درجه یک) نوشته شده توسط «Mary Karlin – Ed Anderson»
اطلاعات کتاب پنیر سازی در خانه: تکنیک ها و دستور العمل هایی برای تسلط بر پنیرهای درجه یک
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Ten Speed Press
نویسنده: Mary Karlin – Ed Anderson
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2011
تعداد صفحه: 256
حجم فایل: 19.42 مگابایت
کد کتاب: 1607740087 , 9781607740087
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب پنیر سازی در خانه: تکنیک ها و دستور العمل هایی برای تسلط بر پنیرهای درجه یک
تنها یک قرن پیش، پنیر هنوز یک پدیده نسبتاً منطقهای و اروپایی بود و تکنیکهای پنیرسازی به دلیل آب و هوا، جغرافیا و تجهیزات محدود بود. اما فنآوری مدرن همراه با رنسانس اخیر صنایع دستی، دنیای متنوع، قدیمی و پویای پنیر را به روی علاقهمندانی که مایل به استفاده از پایههای فروتنانه آن -شیر، پیشغذا، مواد منعقدکننده و نمک- هستند، گشوده و آنها را به خوراکیهای پیچیده تبدیل کرده است.
پنیرسازی آرتیزان در خانه جاه طلبانه ترین و جامع ترین راهنمای تهیه پنیر خانگی است که حاوی دستورالعمل های آسان برای تهیه پنیر و اقلام لبنی است. مربی معروف آشپزی مری کارلین سالها در کنار پرشورترین تولیدکنندگان پنیر صنعتگر کشور کار کرده است – آشپزی، ایجاد و یادگیری نکات ظریف تجارت آنها. او یافتههای خود را در این راهنمای مصور بسیار ارائه میکند، که حاوی بیش از هشتاد دستور غذا برای طیف متنوعی از پنیرها است: از ماسکارپونه سریع و رضایتبخش و Queso Blanco گرفته تا محصولات پرورشی مانند کرم فرایچه و ماست تا انتخابهای خوش طعم مانند Manchego با زعفران، ایرلندی- چدار سبک، و بلومی بلوی لاگ شور.
ساخت پنیر Artisan در خانه با آغازگر پوشش شیرها، استارترها، کشت ها، مواد منعقد کننده طبیعی و باکتری ها آغاز می شود – همه چیزهایی که یک مبتدی برای شروع به آن نیاز دارد. قلب کتاب یک کلاس کارشناسی ارشد در ساخت پنیر خانگی است: ایجاد مهارت های اولیه با پنیرهای تازه مانند ریکوتا و کار تا توسعه و پیری پنیرهای پیچیده رسیده در قالب. همچنین تکنیک ها و تجهیزات، از جمله خشک کردن، پرس، و آب نمک، و همچنین قالب ها و جعبه های رسیدن پوشش داده شده است. آخرین اما نه کم اهمیت ترین، یک فصل کامل در مورد پخت و پز با پنیر وجود دارد که شامل بیش از بیست دستور العمل تحت تأثیر جهانی است که شامل پنیرهای تمام شده است، مانند سوفله های پنیر بز و پیازچه با وینگرت مرکبات گیاهی و پنیر آبی، بیکن و گلابی گلابی. .
با ارائه اکتشاف قابل دسترس در مورد کیمیاگری این غذای خارقالعاده، پنیرسازی صنعتگر در خانه ثابت میکند که ساخت پنیر با دست نه تنها دست یافتنی است، بلکه فرآیندی جذاب و با ارزش است.
Just a century ago, cheese was still a relatively regional and European phenomenon, and cheese making techniques were limited by climate, geography, and equipment. But modern technology along with the recent artisanal renaissance has opened up the diverse, time-honored, and dynamic world of cheese to enthusiasts willing to take its humble fundamentals—milk, starters, coagulants, and salt—and transform them into complex edibles.
Artisan Cheese Making at Home is the most ambitious and comprehensive guide to home cheese making, filled with easy-to-follow instructions for making mouthwatering cheese and dairy items. Renowned cooking instructor Mary Karlin has spent years working alongside the country’s most passionate artisan cheese producers—cooking, creating, and learning the nuances of their trade. She presents her findings in this lavishly illustrated guide, which features more than eighty recipes for a diverse range of cheeses: from quick and satisfying Mascarpone and Queso Blanco to cultured products like Crème Fraîche and Yogurt to flavorful selections like Saffron-Infused Manchego, Irish-Style Cheddar, and Bloomy Blue Log Chèvre.
Artisan Cheese Making at Home begins with a primer covering milks, starters, cultures, natural coagulants, and bacteria—everything the beginner needs to get started. The heart of the book is a master class in home cheese making: building basic skills with fresh cheeses like ricotta and working up to developing and aging complex mold-ripened cheeses. Also covered are techniques and equipment, including drying, pressing, and brining, as well as molds and ripening boxes. Last but not least, there is a full chapter on cooking with cheese that includes more than twenty globally-influenced recipes featuring the finished cheeses, such as Goat Cheese and Chive Fallen Soufflés with Herb-Citrus Vinaigrette and Blue Cheese, Bacon, and Pear Galette.
Offering an approachable exploration of the alchemy of this extraordinary food, Artisan Cheese Making at Home proves that hand-crafting cheese is not only achievable, but also a fascinating and rewarding process.
دانلود کتاب «پنیر سازی در خانه: تکنیک ها و دستور العمل هایی برای تسلط بر پنیرهای درجه یک»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.