آشپزی

یک غذای جدید ناپا

A New Napa Cuisine

دانلود کتاب A New Napa Cuisine (به فارسی: یک غذای جدید ناپا) نوشته شده توسط «Christopher Kostow»


اطلاعات کتاب یک غذای جدید ناپا

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Ten Speed Press

نویسنده: Christopher Kostow

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2014

تعداد صفحه: 304

حجم فایل: 39.09 مگابایت

کد کتاب: 1607745941 , 9781607745945

توضیحات کتاب یک غذای جدید ناپا

این اولین کتاب آشپزی توسط سرآشپز کریستوفر کوستو از رستوران در میدوود، تأثیر دگرگون کننده ای را که دره ناپا بر درک او از آشپزی و صنایع دستی داشته است، مورد بحث قرار می دهد. آشپزی جدید ناپا از طریق مقالات متفکرانه، دستور العمل‌های تهیه‌شده و عکاسی خیره‌کننده، روابط و همکاری‌هایی را که نمونه‌ای از یک “ناپای جدید” است – پر از پویایی، جوانی و نوید، نشان می‌دهد.
. >
یک آشپزی جدید ناپا سفر کوستوف از مشاغل تابستانی در یک جشنواره موسیقی در منطقه شیکاگو تا هدایت یک سه نفر را دنبال می کند. رستوران ستاره دار میشلین که وال استریت ژورنال اخیراً آن را به عنوان “معبد غذاهای مدرن آمریکایی” ستایش کرده است. این کتاب از صنعتگران، محصولات، پرورش دهندگان، و وحشی های محلی که در ایجاد سبک نوپای آشپزی مخصوص این دره کوچک آمریکایی نقش داشته اند، تجلیل می کند. از طریق داستان های طراحی چینی با سرامیک کاران محلی یا کشف خوراکی های وحشی در امتداد نهر هنگام راه رفتن سگش. کاشتن بذر به معنای واقعی و مجازی – داستان کوستوف داستانی شخصی و جذاب است.


This debut cookbook by Chef Christopher Kostow of The Restaurant at Meadowood discusses the transformative effect that The Napa Valley has had on his perception of cooking and craft. Through thoughtful essays, curated recipes and stunning photography, A New Napa Cuisine details the relationships and collaborations that exemplify a “new Napa”–one full of dynamism, youth and promise.

A New Napa Cuisine follows Kostow’s journey from summer jobs at a Chicago-area music festival to helming a three-Michelin-starred restaurant that the Wall Street Journal recently praised as a “temple of modern American cuisine.” The book celebrates the local artisans, products, growers, and wilds that have played a role in the creation of a nascent style of cooking specific to this small American valley. Through tales of designing china with local ceramicists or discovering wild edibles along the creek while walking his dog; planting seeds both literal and figurative–Kostow’s story is a personal and engaging one.

دانلود کتاب «یک غذای جدید ناپا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید